fbpx

Travis Kelce zapravil milijone, da je ohranil zvezo s Taylor Swift

Odkar se je začela odmevna zveza Taylor Swift in Travisa Kelcea, oboževalci poudarjajo, kako drugačen je od moških v njeni zapleteni ljubezenski zgodovini. Kot je nekdo omenil na X-u, nekdanjem Twitterju, se zdi, da je on edini od njenih partnerjev, ki resnično razume, kako srečen je lahko, da hodi z nekom, kot je Taylor.

Njeni oboževalci cenijo, kako ne poskuša zasenčiti njenega sijaja, jo aktivno podpira, se navdušuje nad njo in se ne boji zapravljati denarja zanjo.

Malo po tem, ko je bila novica o njuni romanci javno razkrita, je TMZ poročal, da je Travis kupil 6 milijonov dolarjev vreden dvorec v Kansasu na bolj zasebnem območju, da bi zaščitil njuno razmerje pred radovednimi očmi. A na žalost nov dom ni ravno rešil težave – Travisov brat, Jason Kelce, je bil februarja 2024 gost v podkastu Shaquille-a O’Neal-a “The Big Podcast With Shaq”, kjer je razkril strašljivo slabo plat odmevne romance Travisa in Taylor.

“[Travis] se je moral popolnoma izseliti iz svoje hiše. Ljudje so kar stali pri njegovi hiši,” je pojasnil nekdanji igralec Philadelphia Eagles. “Prvi dan, ko se je preselil v novo hišo [v] ograjeno naselje, je nekdo potrkal na okno hiše.” Vendar pa se zdi, da Travisa to ni kaj dosti vznemirilo. Prav tako se ni obremenjeval s tem, kako bo razdalja vplivala na njun odnos, ko je Taylor letela okoli sveta na svoji rekordni turnejo Eras Tour, saj je vedel, da ji bo stal ob strani.

Vse odkar sta tudi uradno postala par, se je Travis Kelce udeležil več šovov Taylor Swift na turneji Eras Tour v Argentini, Avstraliji in Singapurju. Čeprav je izgledalo, da se ima med vsakim koncertom odlično, pa je moral za vsako potovanje tudi globoko seči v žep. Letalski strokovnjak Richard Levy je v pogovoru za New York Post ocenil, da je zvezdnik NFL-a samo za let z zasebnim letalom v Argentino zapravil približno 300.000 dolarjev. Letalski guru Michael Giordano je za The NY Post povedal, da Kelcejevo potovanje s Havajev v Sydney ni moglo stati manj kot 340.000 dolarjev.

19-urni let iz Ohia v Singapur naj bi bil najdražji za Travisa, saj je stal neverjetnih 570.000 dolarjev. Ocenjuje se, da je Travis samo za potne stroške porabil več kot milijon dolarjev. Glede na to, da zvezdnik že tako živi izjemno razkošen življenjski slog, ni presenetljivo, da se ne boji z vsem srcem zapravljati tudi za darila za Taylor.

Čeprav za Valentinovo nista mogla biti skupaj, saj je nastopala v Melbournu, pa je The Mirror poročal, da je Travis vseeno naredil vtis na Taylor na dan zaljubljencev tako, da ji je poslal vrsto dragih daril. Ker zanj klasičen šopek vrtnic preprosto ni dovolj, ji je poslal skoraj 2200 dolarjev vreden aranžma Venus et Fleur Round Grandiose iz 250 vrtnic Eternity. Glede na njihovo spletno stran lahko te posebne rože ostanejo sveže vsaj eno leto. Poleg šopka pa naj bi Swiftovi poslal tudi skulpturo Eternal Rose Perigold iz 24-karatnega zlata v vrednosti 3000 dolarjev.

To pa sploh ni bilo vse. Travis je Taylor za valentinovo podaril tudi nekaj luksuznih dodatkov. Kot piše The U.S. Sun, ji je kupil baretko znamke Dior iz ovčje kože v vrednosti 1.100 dolarjev in širok klobuk znamke Celine v vrednosti 1.100 dolarjev. Zapravil je tudi 1.300 dolarjev za šal Hermès iz kašmirja in svile ter ga dopolnil z neverjetno 5.100 dolarjev vredno torbo Bottega Veneta.

People je še poročal, da je bila zapestnica Wove Made v vrednosti 6.360 ameriških dolarjev srčno darilo od Travisa za Taylor in da si je ujemajočo kupil tudi zase. Ko se je februarja začel Super Bowl 2024, je Kelce porabil skoraj milijon dolarjev za apartma za njegove in njene najbližje. NY Post je ocenil, da je Travis do zdaj zapravil 8 milijonov dolarjev za svojo romanco s Taylor, odkar se je septembra začelo govoriti, da sta par, ampak glede na to, kako srečna izgledata skupaj, lahko rečemo, da mu zagotov ni niti malo žal.

Preberi si tudi:
Travis Kelce, Taylor Swift - Modna.si

Katera pravila Taylor Swift mora v njuni zvezi upoštevati Travis Kelce

Taylor Swift naj bi svojemu fantu Travisu Kelcu dala kar nekaj pravil, med drugim mu je tudi prepovedala obisk striptiz klubov. “Travisu je všeč, da mu Taylor podaja…