Domov » Lepota & zdravje » Trendi 2019: Najlepši odtenki lakov za letošnjo jesen

Trendi 2019: Najlepši odtenki lakov za letošnjo jesen

Lepota & zdravjeLičenje
Trendi 2019: Najlepši odtenki lakov za letošnjo jesen
📷 Janni Olsson Delér

Čeprav obožujemo poletje, pa je jesen, ki nastopi za njo, prava osvežitev, saj ni več vlage, vročine in veliko bolj lahko začnemo eksperimentirati z modnimi stajlingi. Jesen pa s seboj prinese tudi bolj umirjene, tople odtenke lakov. In kakšni bodo na naših nohtih prevladovali letošnjo jesen?

Topel semiš: OPI – Berlin There Done That

(OPI)

Iščeš topel odtenek, ki se bo podal k vsem? Izberi bogat, semiš odtenek.

Bogata smetana: Sally Hansen Miracle Gel – Birthday Suit

(Sally Hansen)

Smetana je najbolj nevtralni odtenek vsake sezone. Odtenek od Sally Hansen je odličen, saj je sijoč in zaradi gel strukture dolgo obstojen.

Prepražena karamela: Essie – On the Bright Cider

(Essie)

Prepražena karamela kar kriči jesen. Nanesi jo na nohte s konico v mandljevi obliki za retro manikuro navdihnjeno s sedemdesetimi.

Globoka rdeča: Yves Saint Laurent La Laque Couture – Bordeaux Underground

(Yves Saint Laurent)

Čudovita alternativa črni ali mornarsko modri je globoka, vinsko rdeča, točno takšna, kot je ta od YSL.

Mineralno modra: Veque Nail Polish – Sea Cliff

(Veque)

Črna velja za enega od najbolj klasičnih odtenkov laka za nohte. V kolikor nisi ljubiteljice tega temačnega odtenka, pa ti svetujemo, da poskusiš mineralno modrega – ko se srečata pastelna in mornarsko modra.

Zažgana kovinsko oranžna: Essie – Rust-Worthy

(Essie)

Laki z bisernim ali kovinskim zaključkom so v tej sezoni zelo v trendu. Ta zažgan kovinski lak iz Essie-jeve jesenske kolekcije je edinstvene barve in ravno prav svetleč.

Lovska zelena: Chanel Le Vernis – Fiction

(Chanel)

Če imaš jeseni rada temne in skrivnostne odtenke, potem ti bo izjemno všeč lovska zelena, ki bo en izmed najbolj priljubljenih odtenkov jeseni 2019. Črni lak letošnjo jesen zamenjaj za tega zelenega.

Koralno roza: côte – No. 25

(côte)

Brezčasna barva te jeseni? Koralna. Ja, breskvino-roza odtenek se pogosto povezuje s poletjem, ampak dejstvo je, da je ta vmesna barva popolna za prehodno vreme.

Bučno oranžna: JinSoon – Hope

(JinSoon)

Ne glede na to, ali si ljubiteljica bučnih jedi, se boš kar težko uprla tej oranžni manikuri, ki je nekakšna posodobitev poletnega sončno rumenega trenda.

Biserna kožna: Dior Vernis – Camel

(Dior)

Biserni laki so bili hit na modnih revijah za letošnjo jesen, saj dajo nevtralni manikuri nekaj ekstra. Takšne lake lahko tretiraš kot osvetljevalec za lica in naneseš na nohte le eno tanko plast, da dodaš kanček bleščanja.