Trik s korektorjem, ki je preplavil TikTok!

brez posega!

Preteklost so dnevi, ko smo pod oči nanašale v trikotniku – trik s TikToka se imenjuje “fox eye” (“lisičje oko”), ki je nova tehnika nanašanja korektorja z uporabo manj izdelka (super!), rezultat pa je naravni izgled liftinga obraza v le nekaj minutah.

Trik je prvotno že maja letos na aplikaciji pokazal @ogabg, vendar so ga naredile popularnega druge uporabnice, med drugim Amanda Ensing in Megha Singh. Če bi ga rada tudi sama poskusila, je vse kar potrebuješ le korektor, ki je nekoliko svetlejši od tvojega tena polti in svoj najljubši pripomoček za ‘blendanje’. Čarobnost se skriva v nanosu izdelka in ne v samem izdelku.


@ogabg

cringing at my voiceover but this concealer method changed my life😭 ##fyp ##voiceover ##makeup ##makeuptutorial ##catfish ##xyzbca ##keepingbusy

♬ Float on the Sound (Ey) – Tiagz

Amanda v svojem TikToku začne z nanosom korektorja na notranjem kotičku očesa in od zunanjega kotička očesa diagonalno navzgor. Nanese ga še malo ob strani nosu in od kotička ust diagonalno navzgor. Vse skupaj zabriše s čopičem in fiksira s pudrom v prahu.

@theamandaensing

it’s all about placement ☺️ ib @ogabg ✨ ##fyp ##makeuphacks ##makeup ##concealerhack ##xyzcba

♬ Face lift concealer hack – AmandaEnsing

Vse pravice pridržane © 2022 Modna.si