Tudi Britney Spears podlegla plastičnim operacijam? Poglej, kako izgleda danes!

Pevka Britney Spears je na očeh javnosti že več kot dve desetletji, tko da ne preseneča dejstvo, da se mora prejemnica mnogih glasbenih nagrad v zadnjih nekaj letih ukvarjati z govoricami glede plastičnih operacij.

Certificirani plastični kirurg dr. Andrew Miller je spregovoril o spreminjajočem izgledu 35-letnice. “Najprej, izguba otroške maščobe (“baby fat”) naredi ogromno razliko v izgledu obraza. Glede postopkov, ki bi jih zvezdnica morda lahko naredila … Britney je imela že od nekdaj asimetrijo med očmi, ki se je zmanjšala v zadnjem času. Poleg tega pa na zadnjih fotografijah izgledajo malenkost bolj polne tudi njene ustnice, nos pa ožji.”

Je pa kirurg, ki na Britney ni delal nobenih posegov, tudi dodal, da “vse izgleda zelo naravno, tako da kakršnekoli popravke je že naredila, so bili zelo dobro opravljeni.”

Britney je leta 2013 priznala, da obiskuje dr. Raj Kanodia, plastičnega kirurga z Beverly Hills-a. “Že pred časom sem si vbrizgala polnila v ustnice,” je razkrila mati dveh sinov, ni pa nič omenila, ali je šla morda tudi pod nož.

Zvezdnica, ki niza hit za hitom pa je v zadnjem času zelo zadovoljna sama s seboj in svojim življenjem. “Moja 30-ta so mi všeč veliko bolj kot 20-ta. Moja dvajseta so bila katastrofalna!” je priznala. “Biti najstnica je bilo zabavno, ampak so mi zelo všeč moja trideseta.”

Kim Kardashian pa je razkrila, katerega makeup trenda ne bomo nikoli več videli na njej!