Domov » Lepota & zdravje » Razkrivamo 4 lepotne trike, ki učinkovito upočasnjujejo staranje!

Razkrivamo 4 lepotne trike, ki učinkovito upočasnjujejo staranje!

Lepota & zdravjeNega
Razkrivamo 4 lepotne trike, ki učinkovito upočasnjujejo staranje!
📷

Čisto vsi na tem svetu se staramo. Ne obstaja popolnoma nič (zaenkrat), kar bi ga lahko zaustavilo. Obstajajo pa načini, s katerimi lahko staranje upočasnimo. Poskusi spodnje trike, s katerimi se boš v trenutku počutila (in izgledala) bolj mladostna!

Mlajši obraz

Je nanos pudra del tvoje vsakodneve lepotne rutine? Čeprav se z njim na obrazu počutiš bolj samozavestno, pa te puder v resnici navidez postara. Vsede se v gube in fine linije ter jih še bolj poudari. Za vsak dan raje nanesi samo korektor na problematične predele, ki potrebujejo nekaj korekcije, pod njim pa vlažilno kremo z zaščitnim faktorjem.

Mlajši lasje

Pred stiliranjem nanesi na lase tretma ali balzam brez izpiranja, saj bo zgladil štrleče lase in jih tudi dobro navlažil. Vlaga v laseh je ključnega pomena za bolj mladostni videz tvoje pričeske.

Mlajše roke

Staranje doleti tudi tvoje roke, ki povzroča gube in izbočene vene. Če želiš čim bolj zakasniti staranje, bi morala roke začeti tretirati točno tako kot obraz. Kadarkoli boš naredila piling obraza ali nanesla masko nanj, spotoma to naredi tudi na rokah. Splača pa se ti investirati tudi v kvalitetno kremo z encimi, ki jo nanašaj na obraz in roke. Kmalu boš opazila ogromno razliko v izgledu!

Mlajše telo

Vitamini niso odlični samo za uživanje, ampak tudi za “nošenje”! Poišči izdelke za nego kože, ki vsebujejo vitamin C – odličen antioksidant, ki pomaga kožo obnoviti po poškodbah, ki jih povzročajo sončni žarki. Ne pozabi pa niti na kreme z zaščitnim faktorjem za preprečevanje teh poškodb.

Že veš, katera živila se najbolj učinkovito bojujejo proti staranju in katere napake pri uporabi mask za obraz te postarajo?