Selena Gomez in The Weeknd zaročena in kmalu tudi poročena?

Vedno bolj glasne postajajo govorice, da sta pevca Selena Gomez in The Weeknd zaročena.

26-letni pevec naj bi Seleno (24) 29. marca prosil za roko, zvezdnica pa je takoj rekla “JA”, je razkril vir blizu para. In ne samo to, zvezdnika naj bi že planirala poroko za letošnji avgust, saj si ogledujeta destinacije po Evropi, vključno z jezerom Como v Italiji, Benetke, Firence in Pariz. Po poročanju vira naj bi bila poroka v ožjem krogu, saj imata namen povabiti zgolj družino in nekaj najboljših prijateljev.

Selena je svojim kolegicam razkrila, da si imata namen zaobljubiti večno zvestobo, ko bo The Weeknd zaključil Starboy: Legend of the Fall 2017 svetovno turnejo. “Ve, da je The Weeknd njena sorodna duša in si ne želi čakati še nekaj let na poroko.” V mislih pa ima tudi že, kako bo izgledala njena poročna obleka: “Želi si nekaj klasičnega: belo, dolgo in oprijeto, v kateri bo lahko pokazala svojo čudovito postavo. Ni še izbrala modnega oblikovalca, vendar so v ožjem izboru Versace, Giorgio Armani in Marchesa,” je razkril vir.

Stvari se med golobčkoma kar malo (pre)hitro odvijajo, glede na to, da sta skupaj šele nekaj mesecev, poleg tega pa sta tudi še zelo mlada.

Selena Gomez pa je tudi razkrila, kako do več všečkov na Instagramu in kaj najprej naredi, ko se zbudi!