Selena Gomez razkriva, kako do več všečkov na Instagramu

Selena Gomez je nedvomno kraljica Instagrama: ne samo, da ima najbolj všečkano sliko vseh časov, ampak tudi največ sledilcev na tej aplikaciji, zaradi česar ji za vsako sponzorirano objavo na bančni račun prikaplja 550.000 dolarjev. Zato si je težko predstavljati kogarkoli drugega, ki bi bil bolj primeren od nje za dajanje nasvetov o tem, kako uporabljati to priljubljeno aplikacijo.

when your lyrics are on the bottle ?

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

To so Selenini najboljši Insta-nasveti.

Ne razmišljaj preveč

Čeprav Selena pravi, da “ne obstaja nobena posebna metoda za to”, pa je vseeno mnenja, da je k njenemu uspehu na Instagramu pripomoglo tudi to, da nikoli ne razmišlja preveč o določeni sliki.

“Pride trenutek, ko posnamem kakšno zanimivo dogajanje in si mislim “Oh, to bi bilo pa super za na Instagram. Morala bi ga objaviti. Vem da se sliši precej dolgočasno, ampak resnično objavljam slike in videe na tak način.”

Finally got to meet this sweetheart -she owned it fully

A video posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Ko si v dvomu, uporabi čustvene simbole

Če ne veš, kaj bi napisala pod sliko, se nikar ne sili. Namesto besed raje enostavno dodaj čustven simbol oziroma emoji.

74 ??❤️

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Objavljaj različne slike

Selenin Instagram daje njenim oboževalcem intimen vpogled v pevkino vsakdanje življenje in razlog, zakaj je tako dober je tudi ta, da objavlja zelo raznovrstne slike: s fotošutingov, selfieje, improvizirane video posnetke, zaradi česar njen Instagram profil ni nikoli dolgočasen.
“Poskušam najti dobro ravnovesje v tem, da sem 100-odstotno jaz in kdaj je pravi trenutek za objavo resnično dobrega selfieja z dobro osvetljavo.”

@paolakudacki ? for @pantene today

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Ne škodi, če imaš za prijatelje fotografe

Če te zanima, zakaj nekatere izmed Seleninih objavljenih fotografij izgledajo skoraj preveč popolne, je razlog ta, da jih velikokrat posname profesionalni fotograf, ki je z njo na turneji. Seveda nimamo vsi take sreče, vendar pa če je kdo od tvojih kolegov znan po tem, da snema dobre slike, ga brez oklevanja prosi, da ti naredi kakšno fotko.

restock the bus -grocery shopping in Saskatoon

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on