fbpx

Tudi Jennifer Aniston, Lisa Kudrow in David Schwimmer prekinili molk po smrti Matthewa Perryja

Za Mattom LeBlancom in Courteney Cox, so zdaj samostojne izjave po nenadni smrti Matthewa Perryja podali še Jennifer Aniston, Lisa Kudrow in David Schwimmer, ki so preostali trije Prijatelji lika Chandlerja Binga.

Preberi si tudi:
Matt LeBlanc, Matthew Perry, Courteney Cox - Modna.si

Matt LeBlanc in Courteney Cox prva prekinila molk po smrti Matthewa Perryja

Matthew Perry je v soboto, 28. oktobra umrl zaradi utopitve v jaccuzziju v starosti 54 let na svojem domu, njegovi soigralci iz serije Prijatelji pa žalujejo za njegovo…

Na Instagramu je Jennifer 15. novembra zapisala: “Oh, fant, tole je globoko zarezalo … Posloviti se od našega Mattyja je bil nor val čustev, kakršnega še nisem doživela. Vsi kdaj v življenju doživimo izgubo. Izguba življenja ali izguba ljubezni. Imeti možnost SEDETI v tej žalosti, kar ti omogoča, da občutiš trenutke veselja in hvaležnosti, ker si nekoga tako močno ljubil. In imeli smo ga globoko radi. Bil je del naše DNK. Vedno nas je bilo 6. To je bila izbrana družina, ki je za vedno spremenila to, kar smo bili in kakšna bo naša pot.”

Nadaljevala je: “Za Mattyja, VEDEL je, da rad spravlja ljudi v smeh. Kot je povedal sam, je mislil, da bo umrl, če ne bi slišal ‘smeha’. Njegovo življenje je bilo dobesedno odvisno od tega. In res mu je prav to uspelo. Vse nas je nasmejal. In to močno nasmejal. V zadnjih nekaj tednih sem prebirala sporočila, ki sva si jih pošiljala. Smeh in jok pa spet smeh. Hranila jih bom za vedno in za vedno. Našla sem eno sporočilo, ki mi ga je nekega dne poslal kar tako. To pove vse.”

Izmenjava besedil, ki jo je delila Jennifer, je vključevala fotografijo, ki ji jo je Matthew poslal iz njunih zgodnjih dni v seriji Prijatelji, na kateri je pisalo: “To, da sem te nasmejal, mi je pravkar polepšalo dan. Polepšalo mi je dan :)”, na kar je Jennifer odgovorila: »Ooooo … prvič od TISOČkrat.”

V svojem poklonu je nadaljevala: “Matty, zelo te imam rada in vem, da si zdaj popolnoma miren in brez kakršne koli bolečine. Vsak dan se pogovarjam s teboj … včasih te skoraj slišim reči: ‘Ali si lahko še bolj nora?'”

Svoj zapis je končala s: “Počivaj bratec. Vedno si mi polepšal dan…”

Lisa se je v svojem poklonu Matthewu spominjala njunega časa, ko so snemali poskusne epizode serije “Prijatelji” in se mu zahvaljuje za desetletje, ki sta ga preživela skupaj na snemanju.

V svoji objavi na družabnem omrežju je Lisa zapisala: “Hvala, ker si se pojavil v službi, ko se nisi dobro počutil in bil popolnoma briljanten. Hvala za najboljših 10 let, ki jih človek lahko preživi.”

Lisa je še dodala: “Hvala, ker mi zaupaš. Hvala za vse, kar sem se naučila o MILOSTI in LJUBEZNI, ko sem te poznala. Hvala za čas, ki sem ga imela s tabo, Matthew.”

O pokojnem igralcu pa je podobne misli delil tudi David, ki je zapisal: “Imel si srce. S katerim si bil radodaren in si ga delil z nami, da smo lahko ustvarili družino iz šestih neznancev.” Dodal je še, da sta Matthewov komični čas in izvedba neprimerljiva in trdil, da je lahko preprost dialog preoblikoval v “nekaj tako povsem izvirnega in nepričakovano smešnega, ki vedno navduši.”