Matt LeBlanc in Courteney Cox prva prekinila molk po smrti Matthewa Perryja

Matthew Perry je v soboto, 28. oktobra umrl zaradi utopitve v jaccuzziju v starosti 54 let na svojem domu, njegovi soigralci iz serije Prijatelji pa žalujejo za njegovo izgubo.

Preberi si tudi:
Prijatelji žalujejo: Umrl je Matthew Perry - Modna.si

Prijatelji žalujejo: Umrl je Matthew Perry

Matthew Perry, igralec, najbolj znan po vlogi Chandlerja Binga v seriji Prijatelji, je umrl v starosti 54 let. TMZ poroča, da je igralec umrl v soboto, 28. oktobra,…

Čeprav so skupno že podali izjavo po nenadni smrti bližnjega prijatelja, so zdaj začeli tudi sami osebno pisati poslovilna sporočila. Prva sta to na svojih Instagram profilih storila Matt LeBlanc in Courteney Cox.

Preberi si tudi:
Preostalih 5 soigralcev iz serije Prijatelji dalo skupno izjavo po smrti Matthewa Perryja - Modna.si

Preostalih 5 soigralcev iz serije Prijatelji dalo skupno izjavo po smrti Matthewa Perryja

V izjavi za PEOPLE so se Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc in David Schwimmer poklonili pokojnemu zvezdniku in svojemu tesnemu prijatelju, ki je 10 sezon…

Matt je bil čisto prvi glavni soigralec iz serije Prijatelji, ki je podal samostojno izjavo o izgubi Matthewa. Matt je igral Joeyja, Chandlerjevega najboljšega prijatelja.

V torek, 14. novembra je Matt na Instagramu zapisal: “Matthew. S težkim srcem se poslavljam. Časi, ki sva jih preživela skupaj, so resnično med najljubšimi časi mojega življenja. V čast mi je bilo deliti oder s teboj in te imenovati moj prijatelj. Vedno se bom nasmehnil, ko bom pomislil nate in nikoli te ne bom pozabil. Nikoli. Razširi krila in leti brat, končno si svoboden. Veliko ljubezni. In izgleda, da boš obdržal 20 dolarjev, ki mi jih dolguješ.”

Isti dan, v torek, 14. novembra je kot druga glavna soigralka v humoristični seriji podala samostojno izjavo tudi Courteney, ki je igrala Monico, Chandlerjevo ženo:

“Tako sem hvaležna za vsak trenutek, ki sem ga preživela s tabo, Matty, in vsak dan te pogrešam. Ko z nekom sodeluješ tako tesno, kot sem jaz z Matthewom, je na tisoče trenutkov, ki si jih želim deliti. Zaenkrat je tukaj en mojih najljubših.”

Vključila je videoposnetek Chandlerjeve in Monicine zveze v Londonu, ki je začela romanco njunih likov.

Dodala je: “Če povem malo zgodbe iz ozadja, naj bi imela Chandler in Monica enonočno afero v Londonu. Toda zaradi odziva občinstva je to postalo začetek njune ljubezenske zgodbe. V tem prizoru, preden smo začeli snemati, mi je zašepetal smešen stavek. Pogosto je počel takšne stvari. Bil je zabaven in prijazen.”