Hči Kim Kardashian bi raje živela v pustem stanovanju svojega očeta kot pri njej v vili

Kim Kardashian je razkrila, da je njen bivši Kanye West svojo luksuzni dom zamenjal za stanovanje brez razkošnih dodatkov in njuna hčerka North je povsem naklonjena temu in celo spodbuja svojo slavno mamo, da živi na enak način.

Izvršna direktorica znamke SKIMS je to razkrila svoji sestri Kourtney, ko sta v eni od preteklih epizod The Kardashians sedeli na kavču in se pogovarjali.

Kim je razkrila, da North obiskuje Kanyeja v njegovem pustem stanovanju in njuna 10-letnica meni, da je njen oče najboljši in da ima “vse pogruntano”.

Citirala je North, ki je rekla: “Nima varuške. Nima kuharja. Nima varovanja. Živi v stanovanju.”

Kim je nato povedala Kourt, da je North začela jokati in vprašala: “Zakaj nimaš stanovanja? Ne morem verjeti, da nimamo stanovanja.”

Kot je znano, je Kim v letih, ko sta bila poročena, živela v velikem razkošju s Kanyejem in ona še vedno živi tako. Kanye pa po drugi strani živi kot nomad in potuje po planetu Zemlja s svojo novo ženo Bianco Censori, potem ko je bila njegova ločitev od Kim lani zaključena.

In kje je Kanyejevo skrivnostno stanovanje? Nihče tega natančno ne ve. So se pa maja pojavile govorice, da sta se Kanye in Bianca preselila v 20 tisoč dolarjev najemnine na mesec vredno stanovanje v zahodnem Hollywoodu. Stavba naj bi bila obogatena z ogrevanim bazenom, kavarno na strehi in zasebnim kinom.