fbpx

Tudi ti že ves čas narobe uporabljaš palico za milne mehurčke?

Zagotovo so ti poznane palice za milne mehurčke. Obstajajo že v najrazličnejših oblikah in motivih. Ampak, ali veš tudi, kako jih pravilno uporabljati? Če tudi ti že ves čas palico z odprtino povlečeš ven in začneš pihati ali pa z njo mahati po zraku, pri čemer milnica kaplja povsod naokoli, potem milne mehurčke delaš povsem narobe.

Na TikToku se je viralno razširil video, ki ga je objavil profil @cullligan, v katerem je prikazano, kako pravilno in najbolj učinkovito uporabiti palico za milne mehurčke, da se ustvari zares ogromno mehurčkov.

Torej, kot lahko vidiš v spodnjem videu, se palice za milne mehurčke nikakor ne potegne povsem ven iz embalaže, ampak se jo hitro daje do polovice ven in noter v milnico ter ves čas piha. Če ne želiš pihati, si lahko pomagaš tudi z ventilatorjem – palico daješ ven in noter pred ventilatorjem. Na ta način se ustvari cela vrsta mehurčkov in to BREZ kapljanja.

@cullligan been doing it wrong the whole time 🪄🫧🫧🫧 #bubblewand #todayyearsold #mindblown #bubbles #bubbletricks #diyhacks #parentingtips #fyp #fypシ ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Preberi si tudi:
Kako shraniti ostanek torte - Modna.si

Najboljši trik, kako shraniti ostanek torte

Tudi ti ostanke torte vedno tlačiš v najrazličnejše posodice? In ko jo naslednji dan poskušaš lepo razrezati in vzeti ven, se ti kosi vedno malo pomečkajo? Razkrit je…