Domov » VIP » Uganeš, kateri od bratov Jonas ima največ premoženja?

Uganeš, kateri od bratov Jonas ima največ premoženja?

VIP
Uganeš, kateri od bratov Jonas ima največ premoženja?
📷 Jonas Brothers / Instagram

Bratje Jonas so nazaj, čeprav bodimo iskreni: so kdaj sploh zares odšli? Nick, Joe in Kevin trenutno dominirajo na glasbenih lestvicah z njihovim hitom “Sucker” (in še novejšim hitom “Cool”) in z uspehom logično pride tudi denar.

Slavnim bratom se bančni računi polnijo skoraj tako hitro, kot jim rastejo ogledi glasbenih spotov na Youtubu. In prav zaradi uspešnosti v zadnjem času smo postali še toliko bolj radovedni, koliko premoženja sploh imajo Nick, Joe in Kevin. Čeprav si morajo bratje kot skupina med seboj razdeliti prihodek, pa imajo tudi samostojne kariere. Samo poglej si Nicka: izdal je svoj solo album in igral v filmu. Joe jd član glasbene skupine DNCE, Kevin pa je oče dvema otrokoma in čudovit mož.

Povsem jasno je, da so bratje v Disney časih služili ogromno denarja. Le med leti 2009 in 2010 so fantje zaslužili 35,5 milijona dolarjev in s tem mesto na Forbesovi zvezdniški lestvici top 100. Revija People je poročala, da so bratje leta 2007 zaslužili 12 milijonov dolarjev s prodajo albumov, promocijskega materiala in vstopnic od turneje. Kateremu od njih pa je v vseh teh letih na bančni račun prikapljalo največ denarja?

Nick Jonas

Premoženje: 25 milijonov dolarjev

Umakni se DNCE, kajti tudi Nick Jonas je bil v glasbeni skupini, ki se je imenovala Nick Jonas and the Administration, vendar pa ta izkupnja ni bila najbolj profitabilna za Nicka, ki je kasneje zaigral v filmu Jumanji: Welcome to the Jungle. Omenjeni film naj bil leta četrti najbolj dobičkonosni film leta 2017, tako da je Nicku na bančni račun prikapljalo kar nekaj denarja. Poleg tega pa je izdal tudi kar nekaj solo albumov, katerih prodaja je bila več kot uspešna, sodeluje pa tudi s številnimi znamkami, ki mu plačujejo mastne denarce.

Kevin Jonas

Premoženje: 20 milijonov dolarjev

Zagotovo je tudi tebe presenetilo, da ima Kevin več premoženja kot Joe. In kako je to sploh možno? Morda si pozabila, ampak Kevin in njegova žena Danielle sta imela na televizijski mreži E! svoj resničnostni šov, ki se je predvajal dve sezoni. Poleg tega je Kevin nastopil tudi v oddaji Celebrity Apprentice, ustanovil lastno nepremičninsko podjetje JonasWerner, je pa tudi izvršni direktor komunikacijskega podjetja za družbene medije. Ja, precej neopazni Kevin je ustvaril vse to!

Joe Jonas

Premoženje: 18 milijonov dolarjev

Tudi Joe-u ne gre slabo, vendar pa kljub vsemu ne služi tako dobro kot ostala dva brata. Morda je to povezano z dejstvom, da je DNCE, čeprav so zelo popularni, to kljub vsemu le skupina, ki mora zaslužek deliti na več delov. Poleg tega pa Joe tudi zelo redko sodeluje z drugimi znamkami.