Ukradena najnovejša Balmain kolekcija, ki bi jo morali predstaviti na septembrski modni reviji

Kreativni direktor znamke Balmain Olivier Rousteing je razkril, da je bila najnovejša kolekcija blagovne znamke “ukradena” pred razkritjem na septembrski modni reviji.

Oblikovalec je v soboto, 16. septembra na družbenih medijih razkril, da je skupina ljudi ukradla kose iz prihajajoče linije modne hiše pred njihovo naslednjo veliko revijo.

Olivier je novico delil na Instagramu in razkril, da se je kraja zgodila, ko je voznik vozil modne kose z letališča do sedeža znamke.

“Danes sem šel v pisarno ob 9. uri zjutraj in čakal na zadnje kose za našo modno revijo, našo Balmain modno revijo v septembru. Začel sem ustvarjati nekaj videzov s svojo ekipo in naš voznik nas je poklical in rekel, da ga je okradla skupina ljudi,” je zapisal. “Ukradenih je več kot 50 Balmain kosov. Vozil se je z letališča do sedeža Balmaina.”

Nadaljeval je: “To je tako nepošteno. Z ekipo smo trdo delali. Še več bomo delali, dneve in noči, tudi naši dobavitelji bodo delali dneve in noči, a to je tako nespoštljivo. To sem želel deliti z vami, da bi vas spomnil, da ničesar ne jemljete za gotovo in bodite varni. To je svet, v katerem živimo.”

Bilo pa je nekaj dobrih novic. “Hvala bogu, voznik je varen,” je Olivier obvestil svoje sledilce.

Preberi si tudi:
Beyoncé, Olivier Rousteing - Modna.si

Beyoncé potrdila sodelovanje z modno hišo Balmain

Beyoncé in Adidas sta se v preteklem tednu resda sporazumno razšla, a glasbena zvezda že pripravlja novo modno sodelovanje. Preberi si tudi: 41-letna pevka je napovedala sodelovanje z…