Umetnica ličenja Kylie Jenner obtožila kraje!

Niso vsi navdušeni nad praznično kolekcijo Kylie Cosmetics. Umetnica ličenja iz Los Angelesa Vlada Haggerty je pred kratkim na svojem Instagram profilu objavila dve sliki, na katerih se lahko opazi neizmerna podobnost njenih umetnin in slik, ki jih za promocijo svoje kolekcije uporablja Kylie. Na obeh fotografijah so zlato obarvani prsti, s katerimi si model pokriva oči, izstopajo pa živo rdeče ustnice. Podobnost je seveda zelo očitna. “Ali nisi dobila že dovolj navdiha od mene?” je Vlada v opisu pod sliko vprašala Kylie.

Oboževalci resničnostne zvezdnice so skeptični glede obtožb in prostor za komentarje pod Vladino sliko je poplavljen s komentarji za in proti Kylie. Nekateri pravijo, da bi moralo Kylie-jino podjetje dati kakšne zasluge umetnici ličenja, drugi pa menijo, da so podobne ideje verjetno zgolj naključje.

To pa ni prvič, da je Vlada opozorila na podobnost promocijskega materiala znamke Kylie Cosmetics in njenih slik. Vladin Instagram profil je poln fotografij ustnic, s katerih kaplja glos za ustnice, kar pa močno spominja na logotip znamke Kylie Cosmetics. Vlada trdi, da so njene umetnine zaslužne za dizajn logotipa priljubljene znamke.

Kylie Cosmetics se še ni odzvala na Vladine obtožbe in še naprej promovira svojo praznično kolekcijo.

Glede podobnosti se prepričaj na lastne oči…