Ups! Camila Cabello speljala Britney Spears naslovno pesem za film ‘Fate of the Furious’

Camila Cabello je v sodelovanju s Pitbull-om posnela naslovno pesem ‘Hey Ma’ za prihajajoči film ‘Fate of the Furious’, vendar skladba originalno ni bila napisana zanjo. Pitbull si je za sodelovanje zaželel princeso popa Britney Spears in ne nekdanje članice glasbene skupine Fifth Harmony.

36-letni glasbenik je v intervjuju za Radio.com nedavno razkril, da je bila posneta originalna verzija pesmi, ki pa vključuje Britney in Romea Santosa, vendar je ekipa, ki stoji za franšizo ‘Fast and Furious’ prosila Camillo in J Balvina, da z Mr. Worldwide-om ponovno posnameta komad.

“Smešna zgodba iz ozadja,” je začel pripovedovati miamijski raper. “Sprva sva bila jaz in Romeo Santos, potem pa se je pridružila še Britney Spears. Fast and Furious ekipi je bila pesem zelo všeč in k sodelovanju so povabili J Balvina in Camilo Cabello. Torej je bil kar zanimiv proces ustvarjanja. In v veselje mi je bilo sodelovati z vsemi na tem projektu.”

vroom vroom ????

A post shared by Camila Cabello (@camila_cabello) on


Kako pa se je na zamenjavo odzvala Britney? “Popolnoma razume situacijo. V tem poslu je že mnogo let,” je Pitbull pojasnil zadevo. “Rekla je ‘Ne, ne, nikar ne skrbi za to. Uporabili jo bomo ali kot remiks ali pa bova sodelovala skupaj pri drugi skladbi.’ in jaz sem rekel ‘Vau, cenim to.'”

Poti Britney in Camille pa so se že prekrižale leta 2012, ko je bila pop princesa sodnica v drugi sezoni amerišega X Faktorja. Skupina Fifth Harmony je takrat zasedla tretje mesto na tem pevskem tekmovanju.

Naslovno pesem ‘Hey Ma’ boš lahko prvič slišala 14. aprila.

Ali si že videla, kako vročega fanta ima po novem Britney Spears?