Kaj počne Jennifer Aniston, da pri 48-ih izgleda stara 28

V rokavu ima izvirno rešitev, ko hrepeni po nezdravi hrani!

Jennifer Aniston je nedavno praznovala svoj 48. rojstni dan in to v Mehiki, kjer je v bikinkah razkazovala svoje telo, ki izgleda, kot da pripada pol mlajši ženski. Te zanima, kako “prijateljica” vzdržuje mladostni videz?

Nezdrave obroke naredi na dietni način

Anistonova je priznala, da so testenine njena pregreha. In ko si jih privošči, je to na zdrav način, kot je na primer zelenjavna lazanja. “Vzameš bučke in jajčevec, ki igrajo vlogo mesa, nanje pa potreseš različne vrste sira in vse skupaj zapečeš v pečici.” Ko pa jo njen dragi Justin Theroux preseneti s carbonaro, ki se ji ne more upreti, pa naredi zgolj eno zamenjavo: “Puranjo slanino zamenja za pravo slanino.”

Njeni zajtrki so nasitni in polni hranil

Jen ima tri najljubše zajtrke in vsi so noro zdravi. Včasih je njen jutranji obrok smoothie iz banane, češenj, beljakovinskega praška, mandljev, kakava v prahu in mandljevega mleka, spet drugič pa si zaželi poširana ali vmešana jajca. Katera pa je Jenniferina tretja slastna izbira za zajtrk pa izveš tukaj.

Skozi celo leto skrbi za uravnoteženo prehrano

“Ne dopustim, da bi mi prehranjevalne navade ušle izpod nadzora in bi morala pritisniti na gumb za resetiranje,” je razkrila Jen. Ko gre večina med nami na diete po praznikih ali pred morjem, Jennifer ne potrebuje nobene diete, saj se ves čas prehranjuje zdravo. In vse skupaj se zdi tako preprosto iz njenih ust: “Uživaj čim več organsko pridelanega sadja in zelenjave, čim manj sladkorja, popij ogromno vode in se ponoči dobro naspi.”

Rada ima različne vaje

Jen je ljubiteljice joge, vendar pa je zagovornica tega, da je ključna raznolikost. Rada ima tudi “spin” in krožni trening: 15 minut dela vaje za sprednje nožne mišice, 15 minut je na eliptični napravi, 15 minut vozi kolo, 15 minut teče, nato pa dela po programu Body by Simone DVD še vaje na tleh.
Katerega fitnes trenda pa nikakor ne mara? Boot camp-a. “Ne želim, da kdo kriči name – kadarkoli.”

Jennifer to kar pridiga, tudi sama dela

Medtem, ko nekateri zvezdniki promovirajo smešne izdelke samo zato, da dobijo ogromne vsote denarja, Jen promovira samo tiste izdelke, v katere resnično verjame. Med temi so voda Smartwater, ki vključuje elektrolite, kozmetika Aveeno (obožuje njihovo Absolutely Ageless linijo) in Living Proof izdelke za lase, ki ohranjajo njene lase zdrave in sijoče.

Njeni obroki so vse prej kot dolgočasni

“Z Justinom se oba rada vrtiva po kuhinji.” In čeprav meni, da so njena kosila precej klasična – solata in nekaj beljakovinskega – pa njena popolna kombinacija nista zgolj solata in piščanec. Obožuje tudi solate z žitaricami, kot je bulgur, feta sirom in garbanzo fižolom.

My perfect salad – Bulgar, cucumbers, parsley, mint, red onion, garbanzo beans, feta cheese, & pistachios.

A post shared by Living Proof (@livingproofinc) on

Živila, ki jih mora imeti vedno v hladilniku

“Vedno moram imeti pripravljeno narezano surovo zelenjavo, shranjeno v plastičnih posodicah.” Poleg tega pa ima vedno tudi trdo kuhana jajca in “natrganega” kuhanega piščanca, plus poseben posladek v zamrzovalniku. “Bila sem v nekem spaju in po blatni kopeli so mi ponudili skodelico zamrznjenega grozdja.” Zdaj si Anistonova to redno dela kar sama doma – raje ima rdeče grozdje – za slasten prigrizek.

Kaj pa počne Christie Brinkley, da pri 63 izgleda stara 23?