fbpx

Usher spregovoril o tem, zakaj Justin Bieber ni nastopal z njim na Super Bowlu

Duet, na katerega so ga med polčasom Super Bowla LVIII vsi čakali.

Medtem ko je v petek govoril z The Breakfast Club, je Usher potrdil, da je dejansko imel “kratek” pogovor z Justinom Bieberjem o nastopu skupaj z njim in njegovimi prijatelji superzvezdniki med polčasom letošnjega Super Bowla.

“Stvari [niso] uspele z Justinom. Častim in priznavam, da moj brat … Mislim, da je bilo morda dejstvo, da je trenutno želel povedati drugačno zgodbo, in to razumem,” je pojasnil pevec. “Ampak sva imela kratek pogovor in v prihodnosti bova naredila nekaj drugega. Brez izgubljene ljubezni ali česa podobnega.”

Čeprav sta bila v pogovorih, se Bieber ni pridružil Usherju na odru, temveč je iz občinstva opazoval nastop svojega dolgoletnega prijatelja in mentorja.

Resda so bili oboževalci razočarani, ker JB-ja niso videli na odru z Usherjem, Lil Jonom, Alicio Keys in ostalimi, ki jih se zadolžil, da je bil njegov nastop ob polčasu en najboljših doslej, je Usher samozavesten, da bo Bieber počastil oder Super Bowla v prihodnosti.

Preberi si tudi:
Usher, Alicia Keys - Modna.si

VIDEO: Celotni nastop Usherja med polčasom Super Bowla LVIII z Alicio Keys,…

Usher je bil glavni nastopajoči med glasbenim polčasom na Super Bowlu LVIII, na katerem je zmagala ekipa Kansas City Chiefs, za katero igra Travis Kelce, partner Taylor Swift,…

“Za Super Bowl je velik pritisk, očitno zame, da pripravim predstavo. Zato sem se obrnil na vse. Justin ni bil edina oseba, s katero sem govoril o nastopu na Super Bowlu. Toda trenutek je bil morda za pozneje,” je povedal. “Nastopal bo med Super Bowlom. To vam lahko povem za prihodnost. To trdim v njegovem življenju in času, ker ima kariero, ki si to zasluži.”

Usher je dodal: “Ampak, preprosto se ni zgodilo. To pa ne pomeni, da se ne bo.”

O možnosti, da bi se jim Bieber pridružil na odru je za TMZ spregovoril tudi Lil Jon: “Justina smo želeli uvrstiti v šov. Zato smo imeli idejo, da bi naredili različico šova z Justinom. Ampak mislim, da Justin ni bil ravno pripravljen – to je veliko vaj, veliko odgovornosti, veliko časa in veliko oči. In ne vem, ali je bil pripravljen storiti vse to.”

Nadaljeval je: “Toda zagotovo je bil tam in podpiral Usherja, res sta dobra prijatelja in zagotovo ga je podpiral, ne glede na to.”

Bieber je pokazal ljubezen do Usherja po njegovem nedeljskem nastopu in se mu na Instagramu poklonil po koncu šova.

“Ljubim te brat moj. Nihče ne zna peti in plesati tako, kot ti,” je zapisal Bieber ob fotografiji z zvezdniškega nastopa.