V novo šolsko leto z brezplačnim ogledom filma Minioni in koncertom Nipkeja & The Nipples

Naši najmlajši se bodo počasi vrnili v šolske klopi in se že pridno pripravljajo na ta pomemben dan. V ALEJI si želijo poletne počitnice zaključiti tako kot se spodobi, zato so v sredo, na predvečer prvega šolskega dne, omogočili brezplačen ogled projekcije priljubljene animirane komedije Minioni: Grujev vzpon. Še pred začetkom predstave bodo lahko starši skupaj z otroci pokukali v kreativni kotiček poslikave obrazov in si privoščili klepet ob pijači, s katero bodo nazdravili novim začetkom.

ALEJA SKY vas vabi na brezplačno projekcijo priljubljene animirane komedije Minioni Grujev vzpon (Foto: Primož Pičulin)
ALEJA SKY vas vabi na brezplačno projekcijo priljubljene animirane komedije Minioni Grujev vzpon (Foto: Primož Pičulin)

Na prvi šolski dan, v četrtek, bo ALEJO obiskal veteran slovenske hip hop scene Boštjan Nipič – Nipke z uspešnicami »Všeč tko k je«, »Bejba z neta« in »Ina«. S skupino The Nipples vam bo polepšal večer na ALEJI SKY.

V sklopu kampanje Nazaj v šolo so pripravili tudi pestro dogajanje in nagradno igro, v kateri lahko zadenete kar 400 € v Desetakih. V njej lahko sodelujete vse do srede, 31. avgusta. Vse, kar morate storiti za sodelovanje v nagradnem žrebu, je, da opravite nakup nad 30 € v ALEJI. Ne zamudite posebnih ugodnosti in številnih popustov, ki so jih prodajalne v ALEJI pripravile ob vstopu v šolo. Izkoristite priložnost in oblecite svoje najmlajše ter sebe od glave do pet po nizkih cenah.

Prav tako pa čaka presenečenje za vse vesele obraze, ki bodo med tem ponedeljkom in sredo obiskali igralnico Planet Lollipop. Prejeli bodo lušten šolski urnik, v katerega si bodo lahko zapisali vse pomembne stvari za šolo.