Vabljeni v prenovljene prodajalne Sanolabor, 1001 dar in dm v Cityparku

V našem največjem nakupovalnem središču Citypark svojim obiskovalcem nenehno ponujajo različne novosti in dogodke, s katerimi želijo še izboljšati nakupovalno izkušnjo. V tem tednu se v Cityparku odpirajo kar tri prenovljene prodajalne.

Prenovili so prodajalno Sanolabor, v kateri lahko kupci izbirajo med širokim naborom prehranskih dopolnil, naravne kozmetike in izdelkov za zdrav vsakdan ter boljše počutje. Za vse pa so pripravili tudi posebno doživetje, saj lahko zavrtijo kolo sreče ter izbirajo med posebno ponudbo izdelkov po akcijskih cenah in izkoristijo kupon za 10 % popust na izdelek po svoji želji.

Sanolabor v Cityparku - Modna.si
Otvoritev prenovljene prodajalne Sanolabor v Cityparku (Foto: Robert Krumpak)

Danes, 3. marca svoja vrata odpirata tudi prenovljena 1001 dar in dm prodajalna, da bo nakupovanje še prijetnejše. Stranke bodo lahko danes od 10. do 19. ure izkoristile brezplačno ličenje pred vhodom v trgovino dm, otroci pa bodo lahko med 10. in 18. uro v petek, 3. marca, in soboto, 4. marca, uživali v poslikavi obraza. V dm-u so za vse kupce pripravili privlačne izdelke Preprosto ugodno! Na dan otvoritve bodo obiskovalci ob nakupu prejeli tudi darilo.

Paradni konj slovenskih nakupovalnih središč Citypark letos praznuje 21. let svojega obstoja. Imajo več kot 120 trgovin in lokalov, pri njih pa je mogoče najti tudi najprestižnejše blagovne znamke. Mnoge so na slovenski trg vstopile ravno preko njih, med njimi denimo New Yorker, Gap, Pandora, Samsung, Calvin Klein, Nespresso, medtem ko Primark, MAC in Lego najdete le pri njih. »Svojim obiskovalcem želimo konstantno predstavljati svežo ponudbo in zanimive novosti. Kot vodilni pri postavljanju modernih trendov se trudimo, da bi vedno prvi ali med prvimi na slovensko tržišče pripeljali največje in najbolj zaželene blagovne znamke,« je dejal center manager Cityparka Andrej Ropret.