Valentinovo: Enostavne stvari, ki jih lahko narediš za svojega partnerja

Včasih imajo tudi najmanjše geste ogromen učinek!

Če te reklame za Valentinovo niti malo ne ganejo – ali pa nimaš toliko denarja, da bi svojemu partnerju kupila drago darilo – vendar bi mu rada vseeno pokazala, koliko ti pomeni, potem beri naprej…

V nadaljevanju izveš 10 enostavnih načinov, kako presenetiti partnerja na Valentinovo, ne da bi morala zapravljati ogromno denarja (P.S.: večina stvari je celo zastonj!).

1. V posteljo mu prinesi zajtrk.

Kičasta, vendar enostavna ideja: zajtrk v postelji je vedno zmaga. Naredi najljubši zajtrk tvojega partnerja in mu ga na pladnju prinesi v posteljo. Bonus točke, če je popolno presenečenje in jih zbudi vonj po kavi (ali jajcih/slanini/palačinkah/…).

2. Natisni vajine najljubše fotografije.

Vsi dandanes posnamemo ogromno fotografij s telefonom, ampak jih le redko nato tudi natisnemo, čeprav tiskanje fotografij sploh ni drago. Izberi simpatične fotografije z vajinega dopusta ali selfie fotografije ter jih natisni. Lahko jih vstaviš v prav poseben album ali pa iz njih narediš plakat, ki nato lahko uokvirita (ali pa to narediš že ti sama) in obesita kot sliko v vajinem domu.

3. Naredi sodobno kaseto vajinih najljubših pesmi.

Potrebuješ le računalnik, USB ključek in izbor vajinih najljubših pesmi – takšne, ki vaju vedno spravijo v boljšo voljo in spomnijo na prav posebne trenutke v vajinem življenju.

4. Planiraj zabavne/zanimive zmenke.

Če je tvoj partner vedno tisti, ki organizira zmenke, potem vzemi stvari v svoje roke, napni možgančke in naredi seznam 12-ih zanimivih ali zabavnih idej za zmenke, ki jih nato izvedita v tem letu (na primer vsak mesec enega). Skupaj jih vpišita na koledar in se veselita vsakega posebej.

5. Napiši seznam stvari, ki jih obožuješ na njemu.

Tudi tale spada v nekoliko kičasto območje, ampak realno, kdaj si svojemu partnerju nazadnje povedala, katere vse stvari obožuješ na njemu? Naj ugibamo … nikoli? Zato zapiši čim več stvari, ki se jih spomniš in vsakič, ko bo imel slabši dan, si bo lahko prebral vse pozitivne stvari o njem.

6. Speci njegovo najljubšo torto.

Ne glede na to ali si strokovnjakinja v peki ali pa le amaterka, potrudi se in speci njegovo najljubšo torto ali slaščico. Veš, da obožuje muffine in čokolado? Naredi veganske čokoladno-bananine muffine, cupcakese z jagodnim presenečenjem ali veganske čokoladne cupcakese z avokadovo kremo.

7. Skuhaj njegovo najljubšo jed.

Ima tvoj partner rad pizzo, testenine ali pa kakšno bolj ‘fancy’ jed? Nakupi vse potrebne sestavine, nato pa veselo na delo s kuhanjem.

8. Dovoli, da on kontrolira TV daljinec.

Se vedno prerekata, kaj bosta gledala po televiziji? Za en mesec mu dovoli, da ob petkih zvečer on izbira, kaj bosta gledala po televiziji.

9. Naredi kupone.

Tale ideja je vsekakor malo klišejska, ampak vzemi si čas in naredi kupone ali žetone za različne stvari, ki jih ima tvoj partner rad – na primer za masažo hrbta, masažo stopal, kuhanje večerje, pospravljanje kuhinje itd. Te kupone lahko seveda uporabi kadarkoli želi (ampak le enkrat).

10. Na manjše samolepilne listke zapiši posvetila.

Listke nato “skrij” (prilepi) na ogledalo, v aktovko, športno torbo, v žep bunde, na volan avtomobila ali kamorkoli drugam. Tekom dneva bo partner odkrival posvetila, kar mu bo polepšalo celotni dan.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry