Varno na sonce: LA ROCHE-POSAY predstavlja dva nova Anthelios izdelka

Anthelios UVMUNE 400 Fluid za mastno kožo SPF50+ in Anthelios UVMUNE 400 Toniran Fluid SPF50+ z vruhunsko zaščito pred soncem – izdelka, ki ju boste zagotovo nosili s seboj v torbicah vse leto in ne le v prihajajočih poletnih dneh!

Dermatologi so si enotni, da je uporaba izdelkov za zaščito pred soncem obvezna vse leto in poudarjajo, da so škodljivi sončni žarki prisotni tudi, ko je oblačno ali pozimi. Vodilna francoska dermokozmetična znamka La Roche-Posay deluje z misijo, da kožo svojih potrošnikov zaščiti vedno in povsod in sporoča, da: #SPFISYOURBESTFRIEND in ob tem predstavlja dva nova Anthelios izdelka: Anthelios UVMUNE 400 Fluid za mastno kožo SPF50+ in Anthelios UVMUNE 400 Tonirani Fluid SPF50+. V prepoznavni steklenički se nahajata dve lahki formuli, ki ponujata vrhunsko zaščito z ultra dolgim UVA filtrom, poleg Anthelios UVMUNE 400 SPF50+ Fluid, ki so ga mnogi že sprejeli kot glavnega zaveznika v boju proti škodljivim sončnim žarkom in ki ščiti pred UVA in UVB žarki.

LAHKA FORMULA Z MAT UČINKOM, KI ŠČITI KOŽO

La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 fluid za mastno kožo - Modna.si
La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 fluid za mastno kožo

V kolikor imate mastno kožo, vam je zagotovo poznan lepljiv, sijoč občutek, ki ga za seboj pustijo kreme z zaščitnim faktorjem in zaradi tega njihovo delovanje ni tako kvalitetno. Dermatologi so sedaj oblikovali formulo, ki nudi idealno rešitev za to težavo -Anthelios UVMUNE 400 Fluid za mastno kožo SPF50+, ki ima lahko, fluidno teksturo, neviden finiš brez belih lis, namenjen pa je občutljivi mastni in kombinirani koži. Poleg zaščite pred globokimi poškodbami celic ta fluid zagotavlja občutek suhe kože na dotik in 12-urni mat učinek. Klinična študija[1]  je pokazala -11.9 % manj sebuma po 28 dneh uporabe. Za takšne rezultate je odgovorna aktivna sestavina AIRLICIUM, matirajoči mikrodelci, ki v trenutku vpijejo višek sebuma in pomagajo nadzorovati vir sijaja (sebum, znoj, vlažnost), kar doprinese k zmanjšanju mastenja kože iz dneva v dan.

MEXORYL 400 – NOVI EKSKLUZIVNI UV FILTER, KI ŠČITI TUDI PRED NAJBOLJ ZAHRBTNIMI UV ŽARKI
Dermatologi so odkrili veliko revolucijo v UV zaščiti v preteklih 30 letih. Gre za aktivno sestavino MEXORYL 400, ki ščiti pred ultradolgimi UVA žarki  [380-400nm], ki so nevidni, a škodljivi, saj predstavljajo kar 30 % UV žarkov, ki delujejo na našo kožo skozi vse leto.

VRHUNSKA ZAŠČITA IN POENOTEN TEN V ENEM IZDELKU

La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 Tonirani Fluid SPF50+ - Modna.si
La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 Tonirani Fluid SPF50+

Hiter način življenja nam pogosto ne dopušča, da sledimo vsem korakom v vsakodnevni negovalni rutini, zato se pogosto zgodi, da v hitenju kakšen korak izpustimo, izbor pa se veliko hitreje končna pri nanosu ličil, medtem ko nanos zaščitnega faktorja izpustimo. S to mislijo je nastal Anthelios UVMUNE 400 Tonirani Fluid SPF50+, ki poleg zaščite pred soncem nudi tudi lahko formulo, ki zahvaljujoč obarvanosti za seboj pušča naraven in poenoten ten kože. Ta izdelek vsebuje aktivno sestavino MEXORYL 400, ki ščiti pred UVA žarki, in XL PROTECT – patentirano tehnologijo filtrov, ki zagotavlja izredno visoko zaščito pred širokim spektrom UVB/UVA žarkom in ščiti pred poškodbami zaradi onesnaženja in infrardečega sevanja. Klinične raziskave so pokazale, da ta izdelek pušča prijeten občutek na koži, kar potrjuje 99 % potrošnikov takoj po nanosu, 97 % potrošnikov potrjuje občutek navlaženosti kože, 98 % potrošnikov je poudarilo, da izdelek za seboj pušča čist zaključni sloj, kar 99 % potrošnikov pa zagotavlja, da se izdelek hitro vpije v kožo[1].

NETLOCK TEHNOLOGIJA
Zahvaljujoč NETLOCK tehnologiji, Anthelios UVMUNE 400 Tonirani Fluid SPF50+ nudi  zelo visoko zaščito v nevidni teksturi in z lahko, nelepljivo formulo. Te mikrokapljice se združujejo v močno zaščito, ki je homogena, nepremična in izredno odporna na vodo, znoj in pesek.

#SPFISYOURBESTFRIEND: 365 DNI V LETU

Naj si bo nevidni fluid, ki ga boste nanesli samostojno ali kot podlago za ličila, ali obarvan fluid, ki bo poenotil ten kože, pomembno je, da je vaša koža zaščitena. Škodljivi sončni žarki ne poznajo letnih časov, so vedno prisotni, zato je izredno pomembno, da uporabljamo izdelke z zaščitnim faktorjem, ki bodo naši kožo zagotovili ustrezno zaščito 365 dni v letu. Trend uporabe SPF-a ne bi smel biti miniljiv, saj skrbi za zdravje kože, znamka La Roche-Posay pa pravi #SPFISYOURBESTFRIEND – najboljših prijateljev pa ne smemo zapostavljati, mar ne?

Več informacij o Anthelios UVMUNE 400 Fluid za mastno kožo SPF50+ in Anthelios UVMUNE 400 Tonirani Fluid SPF50+ kot tudi o celotni Anthelios liniji poiščite na uradni spletni strani znamke.

[1] Klinična študija na 113 potrošnikih, takoj po nanosu izdelka.