fbpx

Virgin Voyages na zabaven način lansiral novo osebno JLo A.I. vabilo na križarjenje

Virgin Voyages je lansiral novo osebno AI povabilo na križarjenje v sodelovanju z glavno direktorico za praznovanja, J.Lo!

Ljudje, ki poskušajo prepričati družino ali prijatelje, da bi z njimi odpluli s križarko podjetja Virgin Voyages na počitnice na morju, imajo od zdaj naprej na voljo novo AI orodje – osebno povabilo superzvezdnice Jennifer Lopez, glavne direktorice za praznovanje na križarki. Pobuda, imenovana Jen AI, je zasnovana za spodbujanje praznovanj – od rojstnih dnevov, obletnic, diplom do predporočnih druženj, ločitvenih zabav in ostalega – na križarki.

Virgin Voyages, podjetje za križarjenja, ki ga je ustanovil britanski mogotec Richard Branson, je 27. junija začel kampanjo, katere cilj je pritegniti skupine, ki so motivirane za praznovanja in posebne dogodke na križarki.

Z novim Jen A.I. lahko morebitni potniki obiščejo spletno stran križarjenj Virgin Voyages, kliknejo povezavo ‘Curate Your Voyage’ na domači strani in nato odgovorijo na nekaj vprašanj, na primer kaj bi radi praznovali, kje bi radi potovali in s kom želijo odpluti. Po tem bo osebno povabilo z Jenniferino podobo poslano po e-pošti povabljenim gostom.

Zabavno reklamo za Jen AI si lahko pogledaš spodaj: