fbpx

Varnostnik Taylor Swift se po Eras turneji zdaj v Izraelu bori proti teroristom Hamasa

Varnostnik Taylor Swift, ki je postal viralen zaradi tega, kako dobro je varoval pevko med njeno turnejo “Eras”, se je zdaj vrnil domov v Izrael in pridružil vojski v boju proti teroristom Hamasa.

Pevkin telesni stražar je med smrtonosnim spopadom odletel nazaj na Bližnji vzhod, kot je povedal Eran Swissa iz tiskovne hiše Israel Hayom, ki je dejal, da je neimenovani stražar povedal, da “ni mogel stati pri miru, medtem ko so družine pobijali in žive sežigali v njihovih domovih.”

Druge poziva, naj ne “stojijo pri miru in ne storijo ničesar. Ne bodite na napačni strani zgodovine.” Prav tako je razstrelil Hamasove agresorje z besedami: “Žalili bi živali po vsem svetu, če bi te teroriste imenovali ‘živali’.”

Taylorin varnostnik je bil nekoč član IDF (Israel Defence Forces), preden je odšel v ZDA.

Varnostnik je prvič pritegnil pozornost to poletje, potem ko je viralni TikTok video razkril praktično brezhibno varovanje pevke, medtem ko je nastopala v Kansas Cityju.

Resnično je ukradel šov na spletu, pri čemer je en oboževalec trdil, da je “pregledal tisoč ljudi v množici v šestih sekundah, samo šestih sekundah. Kolikor mu Taylor Swift plačuje, ni dovolj.”

Preberi si tudi:
Travis Kelce, Taylor Swift - Modna.si

VIDEO: Taylor Swift in Travis Kelce prvič z roko v roki

Taylor Swift in Travis Kelce sta si prvič, ko sta mislila, da ju noben ne gleda, izmenjala nekaj nežnih trenutkov, prvič pa so ju kamere zasačile tudi med…