Je tudi Lady Gaga podlegla shujševalni drogi? Oboževalci je sploh ne prepoznajo!

Lady Gaga je na svojem TikTok profilu objavila video, v katerem predstavlja izdelke za ustnice svoje znamke Haus Labs.

Vendar pa je njene oboževalce bolj zanimala njena navidezna “izguba teže” in vitkejši izgled, zato so v predelu za komentarje razpravljali o razlogih za to.

@ladygaga These NEUTRALS are HOT LIKE THIS RECORD 💄💋 @HausLabs ♬ Princess Diana – Ice Spice & Nicki Minaj

Nekateri so šli celo tako daleč, da so jo obtožili, da jemlje Ozempic – zdravilo, ki ga je odobrila ameriška organizacija za prehrano in zdravila za bolnike s sladkorno boleznijo tipa 2. Ozempic targetira možgane, da vplivajo na občutek sitosti, zaradi česar je zdravilo postalo priljubljen hollywoodski trend hujšanja, kljub polemikam okoli njegove uporabe.

Oboževalci so pod njeno objavo zapisala komentarje, da izgleda “drugačna” ali “neprepoznavna”. Eden je napisal: “Skoraj je nisem prepoznal”, drugi pa je dodal: “Da, Ozempic Gaga.”

Pevka brez dvoma izgleda nekoliko drugače v obraz kot pred leti, morda pa si je samo odstranila maščobo iz lic (“buccal fat”), kar v zadnjem času počne vse več hollywoodskih zvezdnic.

Preberi si tudi:
Chrissy Teigen razkrila, kakšen popravek na obrazu je naredila

Chrissy Teigen razkrila, kakšen popravek na obrazu je naredila

Chrissy Teigen je na Instagram zgodbah razkrila, zakaj njen obraz izgleda drugače. 35-letna avtorica kuharskih knjig je tudi objavila video, ki prikazuje rezultat popravka. “Tukaj sem pri Dr.…