Več kot 20 priznanih slovenskih glasbenikov popestrilo poletje na ALEJI SKY

»Veliko sem nastopal. Tudi v Londonu sem obiskal številne vrhove stavb, kjer imajo restavracije, klube in celo park. Prvič pa sem nastopal v tej zeleni oazi, ki je hkrati tudi lepa, prijetna in ima sproščujoče vzdušje. Igrati na tako čudovitem prizorišču je tudi svojevrstno doživetje,« je povedal glasbenik Aleksander Mežek, ki je strnil poletne koncerte na ALEJI SKY. Na odru se mu je pridružil tudi gost Gregor Strasbergar.

Aleksander Mežek pravi, da je igranje na takšnem čudovitem prizorišču svojevrstno doživetje (Foto: Žiga Intihar)
Aleksander Mežek pravi, da je igranje na takšnem čudovitem prizorišču svojevrstno doživetje (Foto: Žiga Intihar)

ALEJA SKY je med poletjem gostila 12 koncertov in več kot 20 glasbenikov skupaj s spremljevalnimi skupinami, ki so bili prav tako navdušeni nad edinstvenim ambientom na ALEJI SKY in izredno hvaležno publiko. Poleg Mežka so nastopili še: Nipke, Gušti, Alenka Godec, Mirko in Marko iz skupine Avtomobili, Kokosy, Manca in Domen, Jure Lesar, Martina in Domen, EMKEJ in Bepop Al Fresco. Obiskovalci so bili zadovoljni z dogajanjem in so v toplih poletnih večerih uživali ob prijetni glasbi.

Ne pozabite, ALEJA diha skupaj z našimi košarkarji pri osvajanju pokala evropskega prvenstva. V družbi s preostalimi navijači lahko vse do te nedelje, 18. septembra, navijate na ALEJI SKY, si ogledate predvajanje tekem in spodbujate naše fante na poti do zmage. Naslednja tekma se bo zvrstila danes, 14. septembra ob 20.30 uri, ko se bodo naši fantastični športniki pomerili s Poljsko. Dogajanje bo spremljal pester zabavni program, nagradne igre in veliko dobre volje, ki še dodatno pripomorejo k zmagi. Na osrednjem prostoru nakupovalnega središča si hkrati še vedno lahko ogledate tudi zanimivo razstavo fotografij, ki so nastale v času pripravljalnih tekem.