“Večina jo je sovražila”: Spregovorili ljudje, ki Taylor Swift poznajo iz otroštva

Taylor Swift med odraščanjem ni imela veliko prijateljev, saj so njeni sošolci zavijali z očmi ob njeni samozavestni trditvi, da bo nekoč “zvezda”. O (ne)priljubljenosti zvezdnice so nedavno spregovorile osebe, ki so jo poznale kot otroka.

75-letna Lois Hamilton, ki živi poleg nekdanje vikend hiške zakoncev Swift v Stone Harborju v New Jerseyju v ZDA, je povedala, da je bila Taylor “ljubka in samozavestna”, a da ni imela veliko prijateljev.

Za The Sunday Times je o najstniških letih slavne pevke povedala: “Bila je bolj samotarka, zelo srečna v svoji sobi.”

Ko je prišla na srednjo šolo Hendersonville, potem ko se je pri 14-ih letih preselila v Nashville v Tennesseeju, je Taylor menda naredila opazen prihod.

Nekdanji sošolec je za The Times povedal, da je ustvarjalka uspešnic ljudem govorila, da bo postala zvezda. “Nekako smo zavijali z očmi, ker smo v Nashvillu in to pogosto slišimo. To je bila tako močna izjava za nekoga teh let.”

Skoraj takoj po vpisu v šolo Nashville naj bi Taylor začela hoditi s “starejšim fantom”.

Po poročanjih je bil priljubljen in je imel “preppy videz s podeželskim pridihom” – nacufal je rob svoje kape in skozenj zabodel ribiški trnek. Vendar se je po nekaj mesecih njuno razmerje končalo, poroča The Times.

Številni študenti so bili mnenja, da je glasbenica, ki je zdaj milijarderka, “malce naduta”, poleg tega pa je prihajala iz premožnega dela mesta in bila je tudi model za oblačila znamke Abercrombie & Fitch.

Pri 16-ih letih je Taylor kupila Lexus SC430 kabriolet, avto, ki ga je vozila Regina George, najbolj zlobno dekle v filmu Mean Girls, piše The Times.

Scott Swift, oče slavne pevke, je porabil 10.000 dolarjev za gradnjo snemalnega studia za svojo hčerko v njihovem domu. Pri 15-ih letih je Taylor že sklenila rekordno pogodbo s podjetjem, v katerem je Scott kupil 3-odstotni delež.

O Taylor pa je spregovorila tudi danes 77-letna Maureen Pemrick, ki je bila Taylorina učiteljica v prvem razredu na zasebni šoli Wyndcroft v Pottstownu v Pensilvaniji. Za britansko tiskovno hišo je povedala: “Bila je majhen sonček, ki je samo poskakoval.”

78-letna Barbara Kolvek, učiteljica glasbe na šoli Wyndcroft, pa se je spominjala časa, ko je Taylor dobila vlogo Freddieja Fasttalka v predstavi Pobegli snežak in pripomnila: “Ni ji bilo mar, da mora igrati fanta. Hotela je igrati. In to je tudi storila.”

Pred dvemi leti pa je svoje mnenje podala tudi Jessica McLane, ki naj bi bila na isti šoli kot Taylor. V videu, ki ga je 27. oktobra 2022 na Youtubu ponovno delila stran The Independent, se Jessica spominja, da je Taylor leta 2006 zapustila srednjo šolo, da bi se šolala doma po izidu njenega drugega singla z njenega istoimenskega debitantskega albuma, Teardrops On My Guitar.

“Ko je prvič začela postajati super uspešna (…), jo je večina ljudi sovražila,” je povedala TikTokerka.

Teardrops On My Guitar je navdihnil Taylorin starejši fant iz srednje šole Hendersonville, poroča The Times, kar je potrdila tudi Jessica, da je pesem povzročila veliko zamere.

“Imejte v mislih, da so to njeni vrstniki,” je nadaljevala Jessica. “Veste, da to niso samo naključni ljudje na internetu, ona je 16-, 17-letnica, ki zapušča srednjo šolo, da bi nadaljevala s kariero, za katero ji ljudje govorijo, da je nikoli ne bo mogla imeti, saj veste.”

Jessica je nadaljevala: “Tudi fantje, o katerih je pisala te pesmi, so bili še vedno v šoli, saj veste, še vedno so bili tam in zdaj imajo uspešnico o njih, ki govori o tem, kakšni katastrofalni fanti so.”

Nato je še razkrila: “Na [srednji šoli] ni bilo veliko ljudi, ki bi lahko povedali lepe stvari o njej.”

Preberi si tudi:
Taylor Swift, Travis Kelce - Modna.si

Travis Kelce zapravil milijone, da je ohranil zvezo s Taylor Swift

Odkar se je začela odmevna zveza Taylor Swift in Travisa Kelcea, oboževalci poudarjajo, kako drugačen je od moških v njeni zapleteni ljubezenski zgodovini. Kot je nekdo omenil na…