fbpx

VIDEO: Je Meghan Markle v intervjuju z Oprah lagala o kraljici Elizabeti II.?

“Ali sploh kdaj govori resnico?”

Veliko tega, kar sta princ Harry in Meghan Markle, ki je pravkar praznovala svoj 42. rojstni dan, povedala med njunim zloglasnim intervjujem z Oprah Winfrey, ki je bil predvajan marca 2021, je bilo postavljeno pod vprašaj ali celo ovrženo. Zdaj pa so oboževalci s sokoljevimi očesi opazili še en detajl, ki ga je nekdanja igralka izpostavila in zaradi katerega se ji posmehujejo na družbenih omrežjih.

Zadeva se nanaša na zgodbo vojvodinje suseške, ki pojasnjuje, kako je pokojna kraljica Elizabeta II. nekoč pokrila z odejo svoji in njeni koleni, ko sta bili v avtu. Vendar pa nedavni videoposnetek na TikToku, ki ga je objavil @the.royal.watcher, prikazuje pokojno kraljico, kako preprosto pogrne odejo samo čez lastna kolena, zaradi česar zdaj internet znova obtožuje Meghan, da laže.

Video se začne z napisom “Ko je Meghan lagala Oprah,” proti koncu pa je imel napis “Ni je. Kraljica: ‘Spomini so lahko različni.'” V videoposnetku kot podlaga govori mati dveh otrok: “Ima odejo, ki je nasproti njenih kolen, da se pogreje in bilo je hladno in rekla je, ‘Meghan, daj no,’ in mi jo dala čez kolena.”

@the.royal.watcher #fyp #meghanmarkle #princeharry #queenelizabeth #harryandmeghan #royalfamily ♬ original sound – The Royal Watcher

Čeprav v zgornjem videoposnetku kraljica tega ni naredila, pa so nekateri oboževalci opomnili, da je pokojna kraljica morda položila odejo na Meghan pozneje, kar ni bilo posneto na video. Kaj se je res in kaj se ni zgodilo, vesta le pokojna kraljica in nekdanja igralka.

Preberi si tudi:
Princ Harry, Meghan Markle - Modna.si

Česa kamere ne razkrijejo o Meghan Markle in princu Harryju

Resnica o parasocialnih odnosih je ta, da nikoli ne moremo zares vedeti, kakšne so naše najljubše znane ali javne osebnosti v zasebnem življenju. Na primer, princ Harry in…