fbpx

VIDEO: Khloé in Kourtney Kardashian priklopljeni na detektor laži!

Ali Khloé Kardashian še vedno spi s Tristanom Thompsonom?

Kourtney Kardashian in Khloé sta druga drugo postavili na preizkušnjo.

Sestri sta se izmenjevali na vročem stolu in opravljali test detektorja laži za Vanity Fair.

Med segmentom sta se dotaknili vročih tem, kot je trenutni status razmerja Khloé s Tristanom, ki je oče njenih dveh otrok, in ali si Kourtney želi shraniti lase Travisa Barkerja.

Khloé je pojasnila, da trenutno ne spi s Tristanom Thompsonom.
“Želiš kaj, da razčistim? Kakšne govorice … vse … oh! Ali spiš s Tristanom?” je vprašala Kourtney. “Ne. Res ne,” je odgovorila Khloé. “Da, to je res,” je potrdila Sam, izpraševalka. “Umrla bi, če bi pisalo, da ja,” je rekla Khloé.

Khloé ne dovoli, da bi True prespala v Kourtneyjini hiši.
“Boš kdaj dovolila, da True prespi pri meni doma?” je vprašala Kourtney. “Verjetno ne,” je rekla Khloé. Ko je zanikala, da je to zato, ker se “preveč zabavajo”, kar je teoretizirala Kourtney, je Khloé rekla: “Mislim, da nimamo dovolj časa v tej oddaji, kaj je razlog.”

Kourtney si želi, da bi lahko pobrila lase Travisa in shranila v sef.
“Si želiš, da bi si Travis pustil rasti lase, da bi jih lahko pobrila in shraniča v sef?”, je vprašala Khloé. “To bi bilo lepo,” je odvrnila Kourtney, kar je očitno začudilo Khloé, ki je izjavila “oh, ja, bolj čudna iz sekunde v sekundo”.

Kourtney si ni želela sorodnikov na poroki v Las Vegasu.
“S Travisom sta se poskušala poročiti v Las Vegasu. Ti je kaj žal, da nisi povabila nobenih sorodnikov?” je vprašala Khloé, Kourtney pa odvrnila: “Ne.”

Celotni test z detektorjem laži si lahko pogledaš spodaj.