VIDEO: Lady Gaga blestela med polčasom Super Bowla 2017

Lady Gaga je letos doletela ta čast, da je med polčasom Super Bowla 2017 z glasbenim vložkom zabavala množico na stadionu in pred televizijskimi ekrani. In to opravila z odliko!

30-letna pevka je šov začela na strehi stadiona NRG Stadium v Houstonu in se že na samem začetku s pesmima “God Bless America” in “This Land Is Your Land” poklonila Ameriki. In luči, ki jih med prepevanjem teh dveh pesmi vidiš v ozadju na nebu so pravzaprav luči od dronov!

Nato je Gaga skočila s strehe in zapela samo kratka odseka hitov “Just Dance” in “The Edge of Glory”, preden je množico razgrela z mega hitom “Poker Face”. Nadaljevala je z “Born This Way”, “Telephone” in “Just Dance”. Žal se Lady Gaga na odru med izvajanjem skladbe “Telephone” ni pridružila Beyonce, kar so sicer mnogi pričakovali (morda je krivo nedavno razkritje, da je noseča z dvojčki).

Lady Gaga je v nadaljevanju sedla za klavir in odpela balado “Million Reasons”, vmes pozdravila mamo in očeta, se nato sprehodila ob množici ljudi in v nekaj sekundah preoblekla v bolj športno opravo ter “polčasni” nastop med finalom letošnjega Super Bowla zaključila z uspešnico “Bad Romance”.

Po njenih besedah “največji nastop svoje kariere” je zaključila z epskim spustom mikrofona z odra, ujetjem nogometne žoge in skokom z odra (brez vrvi!).

Celotni nastop, med katerim je nosila oblačila znamke Versace, si lahko ogledaš spodaj: