Zvezdniški trend: Kako nositi okrasne kitke kot zvezdnice

Tanjše kot so, boljše so! Govorimo seveda o kitkah, ki so trenutno najbolj popularen lasni trend.

Okrasne kitke, kot jih lahko zadnje čase konstantno opažamo na zvezdicah kot so Khloé Kardashian, Olivia Culpo in Kiernan Shipka so trenutno najbolj trendovski način, kako se izogniti statičnim lasem, ki jih ustvarijo pokrivala. Kako ustvariš tri različne in zanimive videze, izveš v nadaljevanju.

Khloe Kardashian

Potem, ko je lase posušila s GHD sušilcem za lase, je frizerka slavnih Justine Marjan is sprednjih las naredila tri manjše kitke – na vsaki strani glave v višini obrvi po eno in še eno na vrhu glave. Kitke je združila v čop in fiksirala z elastiko.

Olivia Culpo

??❄️ SNOW PRINCESS PONYTAIL ❄️?? #oliviaculpo #justinemarjanhair 1. Apply @Tresemme Keratin Smooth serum to damp hair then blowdry smooth with a @ghd_northamerica blow dryer and flat brush. 2. Create a clean middle part, then another part from the arch of the eyebrow to the crown of the chead. Clip the rest of the hair away. 3. Apply Tresemme smoothing pomade to the roots then create a Dutch Braid on either side of the middle part. When the braid reaches the crown of the head, create a 3 strand braid to the ends and secure with an elastic. 4. Apply more pomade to the roots of the rest of the hair then use a fine tooth comb to gather into a high ponytail. 5. Spray a smoothing brush with Tresemme high impact hairspray then brush the hair into a smooth pony and secure with a hair bungee. 6. Use a 1 inch ghd curling iron to curl through the length of the pony then wrap the base with velvet ribbon to finish.

A photo posted by Celebrity Hairstylist (@justinemarjan) on


V I E W S ⛸❄️? #oliviaculpo #justinemarjanhair

A photo posted by Celebrity Hairstylist (@justinemarjan) on

Najprej je Justine spletla dve nizozemski (‘Dutch’) kitki na vrhu glave – na vsaki strani preče na sredini glave po eno. Na kroni glave je kitki združila v eno in iz njiju do konic las spletla eno kito. Vse lase s kitko vred je nato spela v visok čop in na koncu s kodralnikom skodrala posamezne pramene.

Na eni strani glave vzemi kar konktretno širino las in iz manjših pramenov spleti francosko kitko skoraj do konic las. Kitko nato fiksiraj z elastiko, ostale lase pa pusti prosto padajoče na drugi strani glave.