VIDEO: Pharrell Williams debitiral s svojo prvo kolekcijo za Louis Vuitton

Pharrell Williams je pravkar debitiral s svojo prvo kolekcijo kot novi kreativni oblikovalec moške kolekcije Louis Vuitton.

50-letnik se je ob koncu revije med pariškim tednom mode v torek, 20. junija v Parizu v Franciji sprehodil po pisti v kamuflažnem moškem kostimu.

Pharrell je postal moški kreativni direktor v začetku tega leta, potem ko je novembra 2022 umrl prejšnji kreativni direktor Virgil Abloh. Potem ko je februarja podpisal pogodbo z LV, je svojo družino preselil v Pariz.

Preberi si tudi:
Pharrell Williams - Modna.si

Glasbenik Pharrell Williams novi kreativni direktor pri Louis Vuittonu

Pharrell Williams ima zelo zanimivo novo službo. V torek, 14. februarja je Louis Vuitton objavil, da bo 49-letni glasbenik nasledil pokojnega Virgila Abloha na mestu novega moškega kreativnega…

“Poslušajte, pogrešam svojo hišo v Miamiju,” je povedal za New York Times. “In mojo hišo v Virginiji. Res. Ampak zdaj je Pariz zame središče sveta.”

Pharrell pravi, da pri oblikovanju kolekcije uporablja svojo perspektivo kot naročnik. Povedal je: “Sem kreativni oblikovalec z vidika potrošnika. Nisem šel v Central Saint Martins. Sem pa vsekakor šel v trgovine in kupoval in vem, kaj mi je všeč.”

Spodaj si lahko v videu pogledaš celotno modno revijo in vse videze iz prve Pharrellove kolekcije za Louis Vuitton.