VIDEO: Princ William za svoj 42. rojstni dan plesal na koncertu Taylor Swift

Princ William je svoj 42. rojstni dan praznoval tako, da je pripeljal princeso Charlotte in princa Georgea na londonski koncert turneje Eras Tour od Taylor Swift.

Čeprav kraljeve družine niso opazili v VIP prostoru, je kraljevi urednik The Sunday Timesa poročal, da je bila kraljeva trojica 21. junija med 90.000 Swiftyji na stadionu Wembley. Te govorice so bile hitro potrjene z videoposnetkom, ki so je posnela ena oboževalka. Princ William je plesal na pesem “Shake It Off”.

In čeprav Taylor nima vedno časa, da bi se dobila in fotografirala s slavnimi oboževalci pred ali po predstavi, je za kraljevo družino naredila izjemo. 22. junija sta Taylor in valežanski princ na Instagramu delila fotografski dokaz srečanja.

“Vse najboljše prijatelj! Šovi v Londonu so se začeli čudovito 🇬🇧🇺🇸🤝,” je zvezdnica pripisala ob selfie z Williamom, Georgeom, Charlotte in Travisem Kelcejem, medtem ko je bila oblečena v črn blazer z bleščicami.

Medtem je valižanski princ delil trenutek iz drugega zornega kota in objavil fotografijo Swiftove, medtem ko je posnela selfie s svojimi kraljevimi oboževalci brez svojega fanta. “Hvala @taylorswift za odličen večer,” je zapisal ob fotografijo.

Preberi si tudi:
Taylor Swift - Modna.si

“Večina jo je sovražila”: Spregovorili ljudje, ki Taylor Swift poznajo iz otroštva

Taylor Swift med odraščanjem ni imela veliko prijateljev, saj so njeni sošolci zavijali z očmi ob njeni samozavestni trditvi, da bo nekoč “zvezda”. O (ne)priljubljenosti zvezdnice so nedavno…