VIDEO: Skupina Backstreet Boys z “Last Christmas” že praznično razpoložena

Skupina Backstreet Boys je izdala videospot za svojo priredbo klasične praznične uspešnice Last Christmas skupine Wham!.

Pesem je na prazničnem albumu skupine ‘A Very Backstreet Christmas’, skupaj z izborom ostalih priredb in izvirnih posnetkov. “Uradno je sezona praznikov,” je zapisala skupina. “Za začetek, videospot za ‘Last Christmas’ je IZŠEL! Upamo, da boste vsi uživali!”

Backstreet Boysi – z AJ McLeanom, Kevinom Richardsonom, Nickom Carterjem, Howiejem Doroughom in Brianom Littrellom v glavnih vlogah – so prejšnji mesec izdali svoj praznični LP, o katerem je Howie povedal: “Že skoraj 30 let smo želeli narediti božični album in smo nadvse navdušeni, da se je to končno zgodilo. Bila je tako zabavna izkušnja, ko smo dali naš BSB pridih nekaterim našim najljubšim božičnim klasikam in komaj čakamo, da postanemo del praznične sezone naših oboževalcev.”

Videospot za “Last Christmas” skupine Backstreet Boys si lahko pogledaš spodaj:

Preberi si tudi:
Poslušaj 33 najlepših božičnih pesmi vseh časov

Poslušaj 33 najlepših božičnih pesmi vseh časov

Si bolj ljubiteljica modernih božičnih pesmi ali klasičnih? Brez posebnega vrstnega reda z izjemo prve pesmi, ki je na točno tistem mestu, kjer mora biti! 1. “All I…