VIDEO: Victoria Beckham pokazala svojo jutranjo negovalno rutino kože

Victoria Beckham gre s svojo najnovejšo objavo na družbenih omrežjih po korakih kolegice Jennifer Lopez, ki je prav tako že večkrat pokazala svojo negovalno rutino kože.

Preberi si tudi:
Jennifer Lopez - Modna.si

VIDEO: Jennifer Lopez brez ličil “To je 54”

Jennifer Lopez je v novem videu o negi kože delila nekaj svojih lepotnih skrivnosti. Video, ki ga je v ponedeljek objavila na Instagramu, je vseboval sporočilo za oboževalce,…

6. januarja se je 49-letna modna oblikovalka oglasila na Instagramu, da bi pokazala svojo jutranjo rutino nege kože v dveh korakih. No, rutina v treh korakih, če štejemo tudi umivanje obraza, kar je Victoria naredila preden je začela s snemanjem videa.

“Tukaj sem v New Yorku, pravkar sem si očistila obraz,” je Beckhamova povedala svojim sledilcem na Instagramu, medtem ko je bila oblečena v razkošno belo haljo in z lasmi, zavitimi v belo brisačo. “Nisem naličena in pokazala vam bom, kaj počnem vsak dan.”

Izkazalo se je, da Beckhamova zjutraj pred nanosom ličil uporabi samo dva izdelka za nego kože: najprej si nanese izdatno količino Cell Rejuvenating Power seruma svoje znamke, preden nanese Cell Rejuvenating Priming Moisturizer. Glede na letni čas Beckham pravi, da se včasih odloči za zlato različico istega izdelka, ki ima pigment za sončni videz.

Ko gre za nanos, Victoria oba izdelka z rokami pritiska na obraz, pri nanosu seruma pa je še posebej pozorna na podočnjake in veke. “Resnično sem opazila razliko v drobnih gubicah okoli oči z uporabo močnega seruma in vlažilne kreme za pomlajevanje celic,” je dejala in opozorila, da si rada “res močno pritisne” vlažilne izdelke v kožo za boj proti kakršni koli “zabuhlosti” zaradi “preveč vina … morda.”

“Ne pozabite na vrat!!” je Victoria poudarila v zapisu ob objavi, kar je pokazala v videoposnetku z uporabo “giba navzgor” za masažo izdelka po vsej koži.