Viralni video! Travis Kelce med koncertom presenetil Taylor Swift

Travis Kelce je povsem presenetil svojo punco Taylor Swift sredi njenega zadnjega nastopa Eras Tour v Dublinu!

34-letnik se je v nedeljo zvečer, 30. junija na Irskem udeležil njenega tretjega dublinskega koncerta, česar pa pevka očitno ni pričakovala, saj je bil Travis le en dan prej v Kaliforniji, kjer se udeležil poroke svojega soigralca pri Kansas City Chiefs.

Medtem ko je bila Taylor sredi izvajanja pesmi “August”, je očitno opazila Travisa v VIP šotoru in na obrazu se ji je narisal nasmeh do ušes. Video je hitro postal viralen po spletu!

Travis si je koncert ogledal z nekaterimi zelo znanimi oboževalci. Ta večer sta bili v VIP šotoru tudi oskarjevka Julia Roberts in glasbena legenda Stevie Nicks, ki jo je Taylor omenila na odru.

Taylor je svojo pesem “Clara Bow”, v kateri omenja Stevie, predstavila kot prvo pesem presenečenja večera. Njena druga pesem presenečenja pa je bila “You’re On Your Own Kid”, ki je ena od Steviejinih najljubših pesmi.

“Razlog, da želim zaigrati to nocoj, je ta, da je tukaj moja prijateljica, ki gleda šov in je bila ena od razlogov, zakaj jaz ali katera koli umetnica lahko počnemo, kar počnemo. Postala je prijateljica s toliko umetnicami samo zato, da bi bila vodilna roka. Ne morem vam povedati, kako redko je to. Je moja junakinja in tudi nekdo, ki ji lahko povem vsako skrivnost, ona pa je ne bi nikoli nikomur. Resnično mi je pomagala skozi toliko let. Govorim o Stevie Nicks!” je Taylor povedala množici.