Razkriti najbolj vroči modni trendi tega poletja s popusti kar do -50%!

Ko temperature rastejo in dnevi postanejo daljši, modni navdušenci nestrpno pričakujejo najbolj vroče trende sezone. Tokrat z zavidljivimi popusti!

To poletje je Answear.si, vodilna spletna trgovina z več blagovnimi znamkami mode, vaša destinacija za obvezne kose, ki bodo prevladovali v poletju 2024.

Z najnovejšimi kolekcijami in  več kot 500 blagovnimi znamkami, hitro dostavo in s poletnimi razprodajami vse do -50% vam answear.si zagotavlja, da boste v poletno pravljico stopili v slogu.

Answear je poskrbel tudi za bogato kolekcijo kopalk. - Modna.si
Answear je poskrbel tudi za bogato kolekcijo kopalk.

Kateri so najbolj vroči trendi poletja 2024?

Barve: To poletje modne smernice vodijo v pastelne odtenke vijolične, zelene, rumene, breskovo barvo ter zlato, ki jih večkrat opazimo zlasti pri novih kolekcijah kopalk. Ne pozabimo tudi na svetlo modro, ki se je na modnih pistah ter kolekcijah obdržala še od lanske sezone. Top 3 barve za kombiniranje ostajajo črna, bela in rdeča.

Modne smernice letos vodijo tudi v rumene barve. - Modna.si
Modne smernice letos vodijo tudi v rumene barve.

Retro vibracije: Nostalgija je v zraku, saj se je ponovno pojavila moda, ki jo navdihujejo 70. leta prejšnjega stoletja. Vračajo se kavbojke z visokim pasom, lahkotne maksi obleke ter krila in prevelika sončna očala. Mešajte in kombinirajte vintage kose za sodoben preobrat klasičnih stilov. Namig: svojo novo modno obleko dopolnite z overzised suknjičem vaše babice.

Trajnostna moda: Okolju prijazna moda še naprej pridobiva na veljavi. Od majic iz organskega bombaža do kopalk iz recikliranega poliestra – trajnostne izbire so elegantne in odgovorne. Answear.si ponuja široko paleto okolju prijaznih možnosti, ki ustrezajo temu naraščajočemu trendu. Najdete jih v zavihku Eco Friendly.

Svetlo modra se je na modnih pistah obdržala že od lanske sezone, tako zagotovo ne boste zgrešile. - Modna.si
Svetlo modra se je na modnih pistah obdržala že od lanske sezone, tako zagotovo ne boste zgrešile.

“Kitten heels”: gre za poletne sandale z nizko petko, visoko manj kot 5 cm. Stil je leta 1964 popularizirala Audrey Hepburn, novejše privrženke te mode od leta 2010 pa so Theresa May, Michelle Obama in Hillary Clinton. Modni navdušenci zagovarjajo dejstvo, da vam “kitten heels” v tej sezoni ne smejo manjkati v omari.

Bela obleka: Bela obleka ne prinaša le svežine temveč  odraža najbolj zaželjen poletni izgled te sezone. Je kos, v katerega investirajte, saj ga boste nosili vsako poletje. Lahkoten videz dopolnite s pleteno torbico, udobnimi natikači, ikoničnim nakitom ter sončnimi očali in pripavljene boste za potep po mestu, kavo s prijateljico ali za večerjo v najboljši družbi!

Nakit, nakit in še enkrat nakit: Nobena obleka ni popolna brez pravih dodatkov. To poletje razmišljajte drzno – preveliki klobuki, velik nakit in izrazite torbice. Answear.si ponuja široko paleto dodatkov, ki bodo dopolnili vsako izbiro in okus.

To poletje razmišljajte drzno, nobena obleka ni popolna brez pravih dodatkov. - Modna.si
To poletje razmišljajte drzno, nobena obleka ni popolna brez pravih dodatkov.

Pripravljeni na poletje? Preden vas premami vonj morja, zvok škržatov ter dotik sonca, preverite ponudbo na answear.si, kjer vas čaka pravo modno doživetje! Več kot 500 modnih blagovnih znamk, hitra dostava ter poletni popusti do -50%!