Zvezdnica razkrila, zakaj si nikoli več ne umije obraza

Podkasterka Alex Cooper je razkrila veliko skrivnost o svoji negovalni rutini kože.

29-letna voditeljica podkasta Call Her Daddy je za Vogue razkrila svojo preprosto negovalno rutino in rutino ličenje, kjer je ponovno ustvarila videz, ki ga je nosila na svoji poroki aprila letos.

Na samem začetku videa je Alex priznala, da si nikoli več ne umije obraza.

“Takoj na začetku moram z vami deliti nekaj iskrenega. Ne umivam si obraza,” je povedala Alex. “Ne, prosim, ne obsojajte me.”

Pojasnila je: “Spoznala sem, da je bila moja koža zelo mastna in zmedena, tako kot včasih, ko so mi pogosto izbruhnili mozolji, in imela sem veliko težav z nego kože in ko sem si nehala umivati ​​obraz, kar naenkrat, nisem več imela mozoljev.”

Alex je še povedala, da večino svojega odraslega življenja v resnici ni imela ene rutine nege kože, ker se je konstantno trudila ugotoviti, kateri izdelki so pravi zanjo.

“Rekla bi, da je bilo pred približno dvema letoma, res sem začela skrbeti za svojo kožo in vem, da je to noro, ker sem stara 29 let,” je dejala Alex. “Ampak v resnici nisem poznala odgovorov in na spletu je toliko informacij, zato sem začela malo opazovati in poskušati različne stvari.”

Po dveh letih preizkušanja različnih izdelkov se je Alex končno odločila za rutino nege kože, ki ji najbolj ustreza. “Zdaj se počutim, kot da sem našla svojo rutino in vem, da deluje zame,” je povedala Alex.