Vitka Kelly Clarkson le priznala, kako je lahko tako hitro shujšala

Kelly Clarkson je spregovorila o hujšanju im svoji poti do povrnitve zdravja.

42-letna pevka in voditeljica pogovorne oddaje The Kelly Clarkson Show je med pogovorom z Whoopi Goldberg v svoji oddaji priznala, da je uporabljala priljubljeno drogo za pomoč na svoji poti hujšanja.

Whoopi je dejala, da je med hujšanjem izgubila “skoraj dva človeka” z uporabo “tega čudovitega šota”.

Kelly je nato priznala, da je tudi sama uporabljala to zdravilo za hujšanje.

“Moj je bil drugačen, kot ljudje domnevajo, a na koncu sem morala uporabiti tudi to, ker so se moje krvne slike tako poslabšale,” je pojasnila Kelly.

Nadaljevala je: “Veš, kaj je smešno? Nisem videla tega. Zdravnik me je lovil kakšni dve leti in govorila sem mu ne, bojim se tega, že imam težave s ščitnico. Bilo me je strah. To je nekaj, kar pomaga pri razgradnji sladkorja. Očitno moje telo tega ne počne pravilno. Toda videti sebe … nisem videla tega.”

Kelly je rekla, da je gledala posnetek posebnega koncerta v živo, ki ga je nameravala izdati, nato pa ga je ustavila in pomislila: “‘Kdo za vraga je to?!’ Prisežem pri bogu. Sliši se noro.”

“Vidiš to in si rečeš, ‘Umrla bo zaradi srčnega napada’ … Tega nisem nikoli videla. Nikoli nisem bila negotova glede tega. Bila sem srečna. Samo tega nisem videla,” je dodala.

Kelly je še razkrila, da, ko je bila najtežja, je tehtala 92 kg.

“Ljudje domnevajo ‘Morala je biti nesrečna ali depresivna.’ Jaz pa sem si mislila ‘Ne, nisem bila.’ Nisem imela pojma,” je še dodala.