Vražja zabava se vrača v štajersko prestolnico: Curaprox dan z Dunking Devils

V srce mesta Maribor se to soboto, 9. septembra 2023, na Trg Leona Štuklja vrača Vražja zabava. Zabavno-izobraževalni dan, ki bo poskrbel za zdrave in lepe nasmehe na drugačen način. Curaprox je svoje moči ponovno združil s svetovno znanimi Dunking Devilsi, v svojo družbo pa povabil še plesalce plesne šole Pingi, animacijsko skupino za najmlajše Arbadakarba, priljubljenega raperja Leopolda I. in akademskega glasbenika Vida Turico. To pa še ni vse! Trgu Leona Štuklja se bo zagotovo smejalo ves dan, saj bodo zato poskrbele številne delavnice in aktivnosti, zaradi katerih na vražjo zabavo preprosto morate priti!

Dunking Devils na Vražji zabavi leta - Modna.si
Dunking Devils na Vražji zabavi leta

Vražja zabava je namenjena prav vsem, aktivnosti pa bodo na Trgu Leona Štuklja potekale ves dan. Kaj vse vas bo v soboto, 9. septembra med 10. in 19. uro čakalo na vražjem dogajanju s Curaproxom?

ŠČETKALNICA: delavnica za zdrave dlesni in čiste zobe, na kateri vas zobozdravniki in ustni higieniki naučijo, kakšne pripomočke za ustno higieno potrebujete in kako ščetkati. Mislite, da znate ščetkati? Mi smo prepričani, da vas lahko naučimo kakšnega novega trika, s katerim boste korak bližje, da ohranite svoje zobe za vse življenje.

CURAPROX IGRALNICA Z DRUŽABNO IGRO BRUSH HOUR: Zakaj ne bi vsega, kar je potrebno vedeti o zdravju zob in dlesni izvedeli skozi igro? Koliko časa je potrebno ščetkati zobe? Kdo je parodontolog? Zakaj je sladkor bolj škodljiv za zobe kot solata? S pravilnimi odgovori očistite zobe na igralni plošči in si morda prislužite kakšno nagrado.

Curaprox ekipa na Vražji zabavi - Modna.si
Curaprox ekipa na Vražji zabavi

ZAVRTITE KOLO SREČE ZA ZDRAVE NASMEHE: Je sreča na vaši strani ali je bo več prihodnjič? Ne skrbite, v vrsto se lahko postavite večkrat, ko zadenete nagrado, pa srečo prepustite tudi drugim. Nagrade naj ostanejo presenečenje, zagotovo pa vam narišejo nasmeh na obraz.