Vrhunski FREDDY na novi lokaciji z izjemno nakupovalno izkušnjo

Blagovna znamka Freddy, ki se je pred kratkim preselila na novo lokacijo, na Rožičevo 14 v Domžale, predstavlja ekskluzivno nakupovalno izkušnjo za izbrane okuse ob spremljavi izbrane poletne kolekcije, nad katero so navdušene tudi modne poznavalke.

Freddy se je, skupaj z bogato ponudbo oblačil in modnih dodatkov za dame, pred kratkim preselil v večji Showroom, kjer na ogled predstavlja celotno kolekcijo.

V novih prostorih vam bodo pri Freddyju postregli z dvema linijama, ki sta na ogled v ločenih razstavnih prostorih. Ponudba Freddy hlač vas bo pričakala v prvem delu, medtem ko bo športna kolekcija na voljo v drugem segmentu Showrooma.

Vrhunski FREDDY na novi lokaciji z izjemno nakupovalno izkušnjo
Show room spredaj

Freddy je po svetu Poznan predvsem zaradi edinstvene tehnologije WR. UP®, s katero je ustanovitelj Carlo Freddi želel povezati ženstvenost in tehnološke inovacije. Tako je nastal edinstven kos garderobe, ki seje neverjetne rezultate na mednarodnem tržišču.

V svojo ponudbo dodajamo tudi ekskluzivno nakupovalno izkušnjo

Skupaj s številnimi novostmi v novih prostorih Freddy ponuja tudi ekskluzivno nakupovalno izkušnjo, ki vam bo omogočila, da bo osebje v Showroomu na voljo samo vam.

Nova ekskluzivna nakupovalna izkušnja vam tako nudi modno ekstazo, ki jo najdete na Rožičevi ulici 14 v Domžalah.

FREDDY izkušnja novih razsežnosti za nove generacije

Vrhunski FREDDY na novi lokaciji z izjemno nakupovalno izkušnjo
Ines Vidmar je navdušena

Freddyjevo novo modno doživetje so med prvimi izkusile vplivnice Tamara Simovič, Tjaša Kramarič, Ines Vidmar in lastnica lepotnega salona Blum, Martina Mlakar.

Tamara Simovič navdušenja nad Freddyjem že več let ne skriva, enako mnenje pa ima o njem tudi udeleženka resničnostnega šova Survival, Ines Vidmar. “Freddyja obožujem, ker je edinstven. Od drugih se razlikuje po sestavi tkani, po dodelanih šivih in po silikonskih oblogah, zaradi katerih hlače ostanejo točno tam, kjer morajo. Freddy me je tako navdušil z udobjem in šivi, ki oblikujejo zadnjico zaradi katerih se vsaka ženska počuti lepo in seksi,” pove simpatična športna mamica.

Vrhunski FREDDY na novi lokaciji z izjemno nakupovalno izkušnjo
Tjaša Kramarič in Martina Mlakar

Martina Mlakar, lastnica lepotnega salona Blum, pravi, da je s Freddyjem spet začutila tisto, kar mora čutiti vsaka ženska. “To so oblačila, v katerih se počutim ultra samozavestno in na splošno odlično v svoji koži. Velika prednost Freddyja pred ostalimi je, da naredi z žensko postavo vse, kar mora! Stisne in oprime na predelih kjer je to potrebno, in vse male in malo manj male ritke dvigne in jih naredi ‘sočne’,” se zasmeji Martina. “Freddy me je najbolj navdušil s svojo vsestranskostjo. Čisto za vse priložnosti sem lahko v Freddyju in vem, da bom vedno dobro zgledala. Moja ‘naj naj’ kolekcija je klasik z visokim pasom iz d.i.w.o. materiala, ker je tako zelo vsestranska. Res jih lahko nosim vedno in povsod. Za v službo, za dirkanje z otroci in za ‘ta nobl’.”

Sanjskega moškega sicer ni omrežila, je pa zato udeleženko šova Tjašo Kramarič osvojil Freddy. “Meni osebno je najbolj pisana na kožo kolekcija za šport in prosti čas. Rada uživam s prijatelji in nosim bolj sproščena oblačila, obenem pa mi Freddy dovoljuje, da sem zraven še urejena. Moj najljubši kos pa je – zanimivo – blazer, kljub temu da je Freddy najbolj znan po svojih hlačah.”