fbpx

Vsaka minuta šteje

Zdravniki se zavedajo, da vsaka minuta šteje. Zato je pomembno, da so opremljeni s kakovostnimi in točnimi urami, ki jim lahko olajšajo delo in življenje. Svetovni proizvajalec vrhunskih ročnih ur Seiko je lansiral nov model iz kolekcije Astron, ki je posvečen humanitarni organizaciji Zdravniki brez meja. »Simbolična rdeča barva Zdravnikov brez meja poudari belo-srebrno številčnico in daje uri pregleden in eleganten videz. Bela luneta je izdelana iz keramike in je zato posebej odporna na praske. Model je opremljen z dvobarvnim silikonskim paščkom – prvič na modelu Astron,« poudarja Luka Cepuder, vodja blagovne znamke pri podjetju Sten Time, ki je ekskluzivni zastopnik in distributer znamke Seiko pri nas.

Seiko Astron ura - Modna.si
Simbolična rdeča barva Zdravnikov brez meja poudari belo-srebrno številčnico

Hrbtno stran ohišja krasi napis »In support of Médecins Sans Frontières,« ki poudarja Seikovo partnerstvo s humanitarno organizacijo. Napis »Limited edition« in posamezna številka ohišja ure, omejene na 800 kosov, sta vgravirana tudi na zadnji strani ohišja. V spomin na sodelovanje je ura predstavljena v posebni belo-rdeči škatli po navdihu Zdravnikov brez meja.

Omenjena izdaja ure ima ohišje in pas iz titana, ki zagotavlja lahkotno, udobno nošenje in izjemno visoko odpornost na praske. »Zaradi natančnosti atomske ure in samodejne nastavitve časa ter časovnega pasu, ki ga nadzoruje GPS, je model idealen za neomejeno uporabo po vsem svetu,« še zaključi Luka Cepuder.