Vsako sredo v Cityparku brezplačne ustvarjalne delavnice za otroke

V Cityparku, največjem nakupovalnem središču v Sloveniji, vedno skrbijo za zanimivo in bogato dogajanje za najmlajše. Nadobudni ustvarjalci in ustvarjalke lahko vsako sredo ob 17.30 na brezplačnih delavnicah v otroškem igrišču izdelujejo nove in super zanimive izdelke, ki jih nato odnesejo domov.

Sredine ustvarjalne delavnice trajajo uro in pol in so namenjene otrokom med četrtim in desetim letom starosti. Vsakič so na voljo nove tematike in tehnike izdelovanja spominkov ali umetnin. Tokratna ustvarjalna delavnica bo Izdelava strašnih mumij in bo potekala v sredo, 9. novembra. Bo prav posebna, saj se bomo podali na domišljijsko pot vse do starega Egipta in si izdelali strašne mumije.

Na tokratni ustvarjalni delavnici, ki bo potekala v sredo, 9. novembra, se bodo Izdelovale strašne mumije (Foto: Robert Krumpak)
Na tokratni ustvarjalni delavnici, ki bo potekala v sredo, 9. novembra, se bodo Izdelovale strašne mumije (Foto: Robert Krumpak)

Otroško igrišče se nahaja v 1. nadstropju nakupovalnega središča poleg Kavarne pod vodo. Njegov obisk je brezplačen in se po tem razlikuje od drugih igrišč. Tukaj se bodo vaši otroci lahko zabavali na toboganih, plezalih, mostovih ali pa ustvarjali v njihovem ustvarjalnem kotičku. Namenjeno je samo otrokom, starim od štiri do deset let. Otroke, ki so mlajši od štirih let, pa vabijo, da obiščejo Mini Lollipop kotiček, ki se nahaja nasproti Restavracije Interspar.

Nadobudni ustvarjalci in ustvarjalke se lahko vsako sredo ob 17.30 udeležijo brezplačnih delavnic (Foto: Robert Krumpak)
Nadobudni ustvarjalci in ustvarjalke se lahko vsako sredo ob 17.30 udeležijo brezplačnih delavnic (Foto: Robert Krumpak)

Medtem ko se bodo otroci zabavali med ustvarjanjem številnih izdelkov ali v igranju, lahko starši ta čas izkoristite za sproščeno uživanje ob kavi v eni izmed številnih restavracij ali kavarn. Privoščite si lahko tudi nakupovanje novih jesenskih kolekcij in osvežite svojo garderobo v bogato založenih trgovinah. Pestra ponudba pisanih modnih kosov bo ugodila tudi najbolj izbranim okusom. Do 15. novembra pa lahko izkoristite tudi medsezonske popuste na izbrane artikle, med katerimi letos prevladujeta rdeča in rožnata barva. Med bolj moderne artikle v letošnji jesenski kolekciji spadajo še kapuce, smučarska oblačila, usnjene oprave in krzneni dodatki. V številnih Cityparkovih trgovinah boste tako našli primerne kose trendovskih oblačil in obutve za vsak okus, ki bodo postali ključni kosi v vaši garderobi za hladnejše dni.