Vsi pred Super Bowlom iščejo glavnega nastopajočega: “Kje je Usher?”

Vsako leto med polčasom tekme ameriškega nogometa nastopi Super Bowl nastopi velika zvezda in za letos je Apple, ki je sponzor glasbenega spektakla med polčasom, izbral Usherja. Ampak, po divji noči v Vegasu, domu Super Bowla LVIII, so Ludacris, Lil Jon in Taraji P. Henson izgubili Usherja, kot so sporočili izvršnemu direktorju Appla prek FaceTimea. Z največjim nastopom leta, ki zdaj visi na nitki, se trio odpravi iskat pop ikono.

Med iskanjem trojica naleti na različne zvezde, ki jih pomagajo pri iskanju, med drugim Leslieja Snipesa (bratranca Wesleyja Snipesa, ki ga igra Wesley Snipes), J. Balvina, glas Andréa 3000 in žensko po imenu Blanche, ki ni nič drugega kot nacionalni zaklad.

Kratek film, ki vključuje 14 Usherjevih uspešnic, je del uvoda v nedeljski glasbeni šov med polčasom, ki bo trajal 13 minut in bo vseboval njegove največje uspešnice.

V intervjuju za EW je Usher pojasnil, da na ta nastop gleda kot na 101. nastop svoje nedavne rezidence v Vegasu in torej kot na praznovanje.

“Končno lahko praznujem v prepričanju, da lahko pridem v Las Vegas in naredim nekaj čarobnega,” je dejal in dodal, da upa, “da bodo ljudje navdušeni – ne glede na to, ali poznajo mojo glasbo ali pa so me spoznali prvič — in da me je sama strast, človek.”

Preberi si tudi:
Usher - Modna.si

Izšel napovednik za Usherjev nastop na Super Bowlu 2024: “30 let v nastajanju”

Začelo se je odštevanje do Super Bowla 2024! Čez samo nekaj tednov bo Usher stopil na oder za Super Bowl Halftime Showu 2024. Pred velikim dogodkom je Apple…