VIDEO: Zagorel dom priznanega DJ-ja Calvina Harrisa

Losangeleški dom Calvina Harrisa je ta teden delno zajel požar in gasilci so se množično odzvali na klic, kot da gori celo naselje.

Viri organov kazenskega pregona so za TMZ povedali, da je v sredo zvečer pred DJ-jevo vilo na Beverly Hillsu prihitelo več gasilskih vozil, več gasilcev pa je vstopilo v njegovo trinadstropno hišo, saj naj bi se po poročanjih požar zgodil v enem od zgornjih nadstropij.

Gasilci naj bi klic prejeli ob 20:25 uri, prijavitelj pa je povedal, da iz hiše prihaja vonj po dimu. Losangeleški gasilci so poslali okoli 10 različnih gasilskih enot in vsaj 20 različnih reševalcev.

Očividci na kraju dogodka so za TMZ povedali, da je bilo mešanih več gasilskih in reševalnih vozil in da so prileteli celo helikopterji. Eden od očividcev je povedal, da je bil dim jasno viden in se je dvigal iz strehe Calvinove hiše.

Viri so povedali, da so gasilci ugotovili, da ogenj prihaja iz tretjega nadstropja hiše, blizu gledališke sobe. Za dostop do gorečega območja so morali gasilci prerezati streho drugega nadstropja, da so naredili dostop do notranje stene, kjer je dejansko gorelo. Viri so za TMZ povedali, da je gorelo blizu tamkajšnjega HVAC sistema.

Šlo naj bi za električno nesrečo, škode pa je za okoli 100.000 dolarjev. Calvin trenutno ne živi v tej vili, ampak naj bi nepremičnino dajal v najem že vsaj nekaj let.