Vstopi v praznično okrašen dom Kim Kardashian

Kim Kardashian brez dvoma obožuje praznike in praznično okrasitev, kar je ponovno potrdila na svojem TikTok profilu @kimandnorth, kjer je objavila nekaj videov, v katerih prikazuje, kako je praznično okrašena soba enega od njenih otrok, njena kopalnica in dnevna doba.

Video otroške sobe se ponaša s sedmimi božičnimi drevesci, pokritimi s pentljami, nekatera z logotipom Chanel, tremi božičnimi nogavicami pod velikim televizorjem z ravnim zaslonom in obilico lažnega snega ter prazničnih figuric in plišev. “Praznična dekoracija – ena od otroških sob” je Kim zapisala pod videoposnetek, čeprav ni skrivnost, komu od štirih otrok resničnostne zvezdnice soba pripada, glede na znak “North Pole”, ki visi nad posteljo.

@kimandnorth

Holiday decor- one of the kids rooms!🎄

♬ original sound – ci

Seveda Kardashianka ni žrtvovala svoje bež estetike v svoji dnevni sobi, v kateri je trenutno eno ogromno božično drevo, okrašeno z belimi lučkami in nekaj čudovitih skulptur bambi srnic, ki izgledajo zelo realistično.

@kimandnorth

🎄🎅🏿✨

♬ original sound – Kim and North

Ustanoviteljica znamke SKIMS pa je pokazala tudi praznično okrašeno kopalnico z gozdom božičnih drevesc, ki jih krasi nešteto prazničnih luči.

@kimandnorth

🎄🎅🏿✨

♬ CHRISTMAS IS COMIN – LiKAY

Tudi glavni hodnik je okrašen precej minimalistično, kar se okraskov tiče, saj ga letos krasi ogromno novoletnih dreves prekritih z umetnim snegom in očitno brez prazničnih luči.

@kimandnorth

Candy cane Lane🎄

♬ Candy Cane Lane – Sia