Xiaomi 14 Ultra je razred zase tudi na področju fotografije!

Vrhunske fotografije, ki jih je z najnovejšim telefonom Xiaomi 14 Ultra ustvaril fotograf Peter Irman, sedaj lahko naredite tudi vi. Xiaomi 14 Ultra je namreč z Leico res naredil korak dlje in ustvaril telefon, s katerim lahko naredite neverjetne fotografije. Xiaomi 14 Ultra tako predstavlja nove standarde pametnih telefonov, ki se osredotočajo na vrhunski fotoaparat.

Moč fotografskega očesa

Xiaomi 14 Ultra prinaša celoten fotoaparatni sistem, ki je zasnovan v sodelovanju z Leico. S štirimi Leica objektivi, ki pokrivajo širok spekter goriščnih razdalj in omogočajo izjemne posnetke v vseh pogojih osvetlitve, je ta telefon resnično pripravljen na vsak izziv. Od makro posnetkov, ki prikazujejo najmanjše podrobnosti, do ultra-širokih posnetkov, ki zajamejo celotno prizorišče, Xiaomi 14 Ultra omogoča izražanje kreativnosti brez omejitev.

Peter Irman - Modna.si
Peter Irman

Vrhunska videografska izkušnja

Poleg svojih fotografskih sposobnosti Xiaomi 14 Ultra prinaša tudi izjemne možnosti za snemanje videoposnetkov. S podporo za snemanje v kinematografskem 14EV dinamičnem razponu in zmožnostjo snemanja v 10-bitnem Rec.2020 formatu, ta telefon omogoča ustvarjanje videoposnetkov, ki so primerljivi s profesionalnimi produkcijskimi hišami. Zahvaljujoč naprednemu 4-Mic sistemu za zajem zvoka lahko uporabniki uživajo v čisti in jasni zvočni izkušnji, ki poudari vsako podrobnost.

Xiaomi 14 Ultra je razred zase tudi na področju fotografije!

Oblika, ki izstopa na prvi pogled

Zunanjost Xiaomi 14 Ultra ni le lepa, temveč tudi funkcionalna. S svojim elegantnim krožnim oblikovanjem leč in robustno konstrukcijo, ki jo zagotavlja Xiaomi 14 Ultra, je ta telefon pripravljen na vse izzive. Poleg tega je odporen na prah in vodo ter je opremljen s tehnologijo Dolby Atmos®, ki prinaša izjemno avdio izkušnjo.