Domov » Moda & stil » Yeezy Gap: Kanye West in znamka GAP združila moči!

Yeezy Gap: Kanye West in znamka GAP združila moči!

Moda & stilVIP
Yeezy Gap: Kanye West in znamka GAP združila moči!
📷 Profimedia

S tem naj bi se raperju uresničile večne sanje!

Kanye West in njegovo modno podjetje Yeezy bosta v prvi polovici leta 2021 skupaj z modno blagovno znamko Gap lansirala linijo, imenovano Yeezy Gap, sta podjetji pred kratkim naznanili.

V planu oblikovalskega studia Yeezy pod kreativnim vodstvom Kanyeja je ustvariti “moderne, neobičajne osnove kose za moške, ženske in otroke po dostopnih cenah.”

Gap se je po poročanju New York Timesa dogovoril za desetletni posel, ki začne teči, z možnostjo podaljšanja po petih letih.

Kanye je v intervjuju leta 2015 dejal, da bi “želel biti Steve Jobs pri znamki Gap” in nekoč sanjal, da je bil njegov glavni kreativni direktor. In ne le to, sin Arnolda Schwarzeneggerja, Patrick Schwarzenegger je razkril, da se je pred petimi leti pogovarjal s Kanyejem, ki mu je razkril zanimivo stvar: “NORA ZGODBA: Pred približno 5-imi leti sem se imel možnost s Kanyejem srečati in malo pogovarjati. Povedal mi je o svojem podjetju za oblačila, na katerem je delal itd itd. Dobesedno mi je povedal, da vse to delo na oblačilih opravlja zato, da bi nekega dne lahko sodeloval z znamko The Gap. Noro je zdaj to videti,” je razkril Patrick.