Z izdelki NIVEA Luminous630® izdelki nad strije in pigmentne madeže

Strije in pigmentni madeži pogosto negativno vplivajo na našo samozavest, zato je NIVEA razvila formulo s patentirano sestavino Luminous630®, ki v kombinaciji z naravnimi procesi v koži zmanjšuje vidnost strij in temnih madežev. Linija izdelkov Luminous630® poskrbi za uravnavanje tena kože, obenem pa kožo navlaži ter jo naredi bolj mehko in gladko.

Majhne nepravilnosti na naši koži, kot so strije in pigmentni madeži, lahko vplivajo na našo samozavest. Ste se kdaj vprašali, ali med razmišljanjem o pomanjkljivostih, ki jih na svojem telesu morda opazite le vi, zamujate lepe trenutke?

Če vas bremenijo strije in pigmentni madeži na telesu, vam NIVEA s svojo novo linijo izdelkov lahko pomaga, da se boste v svoji koži dobro počutili. Po uspehu linije za nego obraza Luminous630®, ki ji zaupa več kot milijon žensk po vsem svetu, NIVEA predstavlja novo linijo za nego telesa, ki z edinstveno metodo delovanja izenači ten kože ter vidno zmanjša videz strij in pigmentnih madežev.

NIVEA predstavlja novo linijo za nego telesa Luminous630®, ki izenači ten kože ter vidno zmanjša vidnost strij - Modna.si
NIVEA predstavlja novo linijo za nego telesa Luminous630®, ki izenači ten kože ter vidno zmanjša vidnost strij

Znanstveniki znamke NIVEA so iskali sestavino, ki najbolj učinkovito uravnava naravno raven melanina v koži. V desetih letih so preučili več kot 50.000 molekul in našli tisto pravo, ki dokazano izenači razlike v barvi kože. Na molekuli št. 630 temelji nova linija za nego telesa Luminous630®, ki klinično dokazano izenačuje ten kože ter zmanjšuje vidnost strij in pigmentnih madežev.

Za hitro in učinkovito rešitev proti strijam izberite oljni serum za telo NIVEA Luminous630, ki prve vidne rezultate zagotavlja že v dveh tednih. Edinstvena formula oljnega seruma s patentirano sestavino Luminous630® uravnava naravno proizvodnjo melanina v koži in z izenačitvijo tena kože blaži videz strij.

 • Vidno zmanjša videz strij, ki jih povzročajo nosečnost, hormonske spremembe in nihanje teže. Prvi rezultati pa so vidni že po dveh tednih uporabe.
 • Kožo nahrani, jo naredi bolj gladko in zagotavlja 48-urno navlaženost.
 • V kombinaciji z redno masažo pomaga preprečiti nastanek novih strij.
Linija izdelkov Luminous630® poskrbi za uravnavanje tena kože, obenem pa kožo navlaži ter jo naredi bolj gladko - Modna.si
Linija izdelkov Luminous630® poskrbi za uravnavanje tena kože, obenem pa kožo navlaži ter jo naredi bolj gladko

Linija izdelkov Luminous630® vsebuje tudi negovalno kremo s formulo za uravnavanje barve kože. NIVEA Luminous630 krema za telo proti strijam in pigmentnim madežem s svojo lahkotno teksturo in hitro vpojno formulo koži nudi intenzivno vlaženje ter jo pusti prijetno mehko in nahranjeno.

 • Zmanjša vidnost strij, sončnih peg in pigmentnih madežev že v 4 tednih.
 • 48-urna navlaženost
 • Lahka tekstura
 • Hitro vpijanje
Fluid za zaščito obraza NIVEA SUN Dark Spot Control ZF 50 kožo ščiti pred UV žarki in zmanjšuje pigmentne madeže - Modna.si
Fluid za zaščito obraza NIVEA SUN Dark Spot Control ZF 50 kožo ščiti pred UV žarki in zmanjšuje pigmentne madeže

Za brezskrbno uživanje na soncu pa poskrbi fluid za zaščito obraza NIVEA SUN Dark Spot Control ZF 50+, ki vašo kožo ščiti pred UV žarki. Zahvaljujoč patentirani sestavini LUMINOUS630® zmanjšuje tudi videz pigmentnih madežev in preprečuje nastanek novih. Izdelek je idealen za vsakodnevno uporabo na obrazu, vratu in dekolteju ter je primeren za vse tipe kože, tudi občutljivo.

 • Učinkovita  zaščita pred UVA in UVB žarki  ter prezgodnjim staranjem kože, ki ga povzroča sonce.
 • Na koži pusti občutek svežine in gladkosti.
 • Lahka in nemastna tekoča formula, obogatena s hialuronsko kislino in vitaminom E.
 • Formula je 65% biorazgradljiva in ne vsebuje mikroplastike.

Spremljajte novice o izdelkih NIVEA s prijavo na ekskluzivno my NIVEA vsebino: https://bit.ly/3gqBZ2X in na IG profilu: NIVEA global