Megan Fox neprepoznavna brez ličil: “Nisem vedel, koga gledam”

Megan Fox je na svojem Instagram profilu objavila nov selfie brez ličil, z dolgimi modrimi lasmi in oboževalci so potrebovali kakšno minuto, da so jo prepoznali. Zvezdnica je pokazala svojo vitko postavo v ogledalu, medtem ko je nosila črn nedrček in karirast rdeče-črn spodnji del pižame.

“Negujem svoje lase (in 66 centimetrov podaljškov) po Coachelli,” je 37-letna Megan zapisala v opisu.

Megan Fox - Modna.si
Megan Fox (Foto: MeganFox / Instagram)

Glede na to, da mati treh otrok le redko vidimo brez ličil, so bili oboževalci precej šokirani nad njenim golim obrazom.

“Nisem vedel, koga za vraga gledam, dokler nisem prebral imena profila … wtf???” je zapisal en uporabnik Instagrama, drugi pa dodal: “Zakaj izgleda tako drugačna?”

Čeprav je več komentatorjev imelo negativne pripombe o selfiju brez ličil, pa je Megan veliko ljudi tudi stopilo v bran.

“Ljudje, ki se pretvarjajo, da izgledajo enako z in brez ličil. Ja to je ona. Nehajte s svojo negativnostjo, čudovita je tudi brez ličil. Prebolite to,” je negativnim komentarjem zabrusila ena oseba.

Preberi si tudi:
Megan Fox - Modna.si

Megan Fox ima koristen nasvet za samske ženske

Megan Fox je delila dober nasvet za vse samske ženske. 37-letna zvezdnica je nedavno razkrila, da sta z Machine Gun Kellyjem pred časom preklicala zaroko. Trenutni status para…