Zakaj je Meghan Markle svojo 21 milijonsko vilo zamenjala za 5 milijonov vreden ranč

Meghan Markle je zapustila svojo 21 milijonov dolarjev vredno vilo v Montecitu in najela drugo, skromnejšo na isti lokaciji.

Meghan se je preselila v novo hišo, kar pa je storila zaradi prihajajoče kuharske oddaje na Netflixu. Nova posest v Santa Barbari naj bi se nahajala med dvemi hektarji nasadov avokada in limon v zalivu Tiburon v Montecitu v Kaliforniji. Hiša je od prvotnega doma princa Harryja in Meghan, vrednega 21 milijonov dolarjev, oddaljena le 3 kilometre.

42-letna vojvodinja je to slikovito okolje izbrala za lokacijo svoje lifestyle serije in podjetja ‘American Riviera Orchard’, saj je hiša resnično na najbolj neverjetni možni lokaciji z razkošnim pogledom na ogromen sadovnjak. Nepremičnina je v lasti premožnega para, ki je leta 2017 kupil novozgrajeno kmečko hišo in hlev, ki je bila opisana kot “sodobna in brezčasna” za skoraj 5 milijonov dolarjev.

Sodobna in brezčasna kuhinja - Modna.si
Sodobna in brezčasna kuhinja (Foto: Profimedia)

Govori se, da bo Meghanina serija na Netflixu govorila o “širjenju užitkov kuhanja, vrtnarjenja, zabave in prijateljstva”, vendar očitno pazi, da se drži stran od svojega pravega doma, kjer s Harryjem vzgajata svoja dva otroka, Archieja in Lilibet.

Nova hiša niti približno ni tako velika in razkošna kot njuno družinsko gnezdece, je pa opremljena s štirimi spalnicami, petimi kopalnicami in prostorno kuhinjo.